ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه
در آخر یه قاشق رب انار بزن هم خوشمزه و ترش میشه هم رنگش تیره میشه هم لعابش بیشتر میشه.سبزی رو هم با شعله کم سرخ کن که نسوزه. سبزی باید خوب خورد شده باشه و درشت نباشه
کابر قدیمیام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر سادهی ما