مادر شوهرم ی مرغ رستورانی عالی بهم یاد داد خیلی خوبه قشنگ مثل رستوران ها شد
شب قبلش مرغ رو از فریز در میاریم یکم گرم بشه بعد ی شب تو پیاز رنده شده و فلفل دلمه ای رنده شده و یکم نمک میزاریم بخوابه
فرداش در میاریم و بدون روغن با ی دونه پیاز درسته میچینیم کف قابلمه
درش میبندیم شعله خیلی کمم
مرغ از خودش آب میندازه بخار پز میشه و عالییییی
بعد بخار پز شدن که آبش تموم شد یکم روغن میریزیم تا یکمی تفت بخوره
بعدش رب میزنیم تو قابلمه که رنگ پس بده ادویه کاری فلفل و زعفران دم شده میریزیم توش و ی لیوان یا دوتا لیوان آب در حدی که روی مرغ ها پوشیده بشه
درش بزار بپزه خیلییی عالیه