2777
2789
نه اگه مولار باشه بتا بی رویه بالا میره و باید شیمی درمانی بشه مال من بتام نرمال بود 

اخه من یکیو دیدم میگف از من مولار بود و بتا پایین بود 

مجبور ب تخلیه کامل رحم شدم

جالب شد من جفتش یکی میئونستم

اخه مال من اصلا جنین تشکیل نمیشه ساک خالیه البته ذخیره تخمدانم پایینه

منم همین بود ساک خالی بود و هیچی تشکیل نمیشد و خود به خود سقط میشد 

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بتا کم بود که دوبار آزمایش میدادی؟ بتا من 1632,1 باید تکرار کنم؟

دفعه اول بتام کم بود تکرار کردم دوبرابر نشد دفعه دوم بتام نرمال بود ولی بخاطر تجربه قبلی تکرار کردم ولی بازم دوبرابر نشد 

شما محض احتیاط دو روز بعد از بتای اول تکرار کن اگه بارداری اولته

اخه من یکیو دیدم میگف از من مولار بود و بتا پایین بود  مجبور ب تخلیه کامل رحم شدم جالب ...

نه عزیزم باهم فرق میکنن توی مولار بتا دوبرابر میشه و خیلی میره بالا ک بی رویه است ولی در پوچ‌ بتا یا کند رشد میکنه یا اصلا رشد نمیکنه و به مرور میاد پایین 

من تحت نظر متخصص زنان بودم گلم 

منم هستم ولی دکترم دفعه اول ک گفتم پوچه اصلا توجه نکرد و ازمایش و چیزی ننوشت فقط گفت تا سه ماه جلوگیری کن گفتم اینبار برم پیش یکی دیگه میگن پریتانولوژی خوبه 

یه چک آپ کلی از خودتون. آزمایش خون و هورمونی

و تست اسپرمو گرافی برای همسرتون باید بدید تا دکتر تشخیص بده. ممکنه هم هست چیز خاصی نباشه. اما لازم هست.

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
یه چک آپ کلی از خودتون. آزمایش خون و هورمونی و تست اسپرمو گرافی برای همسرتون باید بدید تا دکتر تشخی ...

همه اینارو قبل از بارداری دادم اسپرم همسرم ک مشکلی نداشت خودمم فقط ذخیره تخمدانم ۱/۵ بود تیروئیدم ۳/۷۵ ک گفت فعلا دارو نمیخواد ، میشه بخاطر تیروئید باشه ؟ 

همه اینارو قبل از بارداری دادم اسپرم همسرم ک مشکلی نداشت خودمم فقط ذخیره تخمدانم ۱/۵ بود تیروئیدم ۳/ ...

باید برید متخصص غدد ایشون راهنمایی می نه.

ببین هنوز مشخص نیست بارداری پوچ به چه دلیل اتفاق میفته اما همه رو انجام میدن تا بدونن دلیل خاصی نداشته باشه.

حتما پیگیری کنید.

ان شاءالله خداوند یه فرزند سالم بهتون عطا کنه 

باید برید متخصص غدد ایشون راهنمایی می نه. ببین هنوز مشخص نیست بارداری پوچ به چه دلیل اتفاق میفته ام ...

ممنونم ، میخوام برم پیش متخصص مادر و جنین ببینم مشکل چیه ولی خودم فکرمیکنم بخاطر ذخیره پایین باشه 

اگه مشکل خاص دیگه ای نبود ای وی اف کنم جنین انتقال بدم 

ممنونم ، میخوام برم پیش متخصص مادر و جنین ببینم مشکل چیه ولی خودم فکرمیکنم بخاطر ذخیره پایین باشه&nb ...

توکل به خدا

2790
2778
2791
2779
2792