2789
عزمزم دوتا راه داری یا تو کمک کنی حل بشه یا بکشی کنار جدا بشی اگه دوسش داری پیش یه روانشناس ببر ببر ...

جدا که تا خدا کمکم کنه نمی شم دوباره توی خونه خواسته ترک کنه سری اول دوماه پاک موند سری دوم دو روز بیشتر طاقت نیاورد من دوسش دارم ولی واقعا زورم بهش نمی رسه

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
خب عیبی نداره شاید آگاهی لازم رو نداره فداتشم تو خودت با روانشناس صحبت کن حتما راهی بهت میگه یا بهت ...

نمی دونم حست چی می گه ایا موفق به ترک می شه هرچی بشه من مثل کوه پشتش هستم فقط اراده کنه بخدا براش کم نمی زارم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمی دونم حست چی می گه ایا موفق به ترک می شه هرچی بشه من مثل کوه پشتش هستم فقط اراده کنه بخدا براش کم ...

بزور باید بکشونیش اون سمت بنظرت خودت اول با روانشناس صحبت کن انشاالله حل میشه 

من که نمی دونم دوست دارم کم بیاره خسته بشه وبرای بار سوم اقدام به ترک کنه وهمه جوره پاش وایسه

ببین طبیعتا قبول نمیکنه تو باید بزور وادارش کنی خودت حداقل برای روحیه خودت برو روانشناس راه حل اونم بهت میگه

ببین طبیعتا قبول نمیکنه تو باید بزور وادارش کنی خودت حداقل برای روحیه خودت برو روانشناس راه حل اونم ...

روانشاس واقعا الان پول می خواد توی این شرایط بد از کجا بیارم

خانوادت چیزی نمیگن؟

مخالفت کردن اما فایده ای نداشت 

می شه هرجا یادت افتادم برام دعا کنی این مشکلم حل بشه 

خییلی برام وقت گذاشتی ازت واقعا ممنونم 

همسرمنو یک فامیل دنبالش بود چرا چون به شدت اهل کار بود اهل دود دم نبود درحد خودش خوشکلم بود اما الان کلا شد پوست واستخون هرکه می پرسه می بینه با تمسرخ حرف می زنه داین منم که هنوز طاقت اوردم