2821
2789
عنوان

افکارم

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 40 پست
بدتر اینع کع همزمان خیانت عم ببینی  اصلا مرگ بهترین چاره واس منه نمیدونم چزا نمیمیرم ب قول این ...

دور از جونت عزیزم 

با اینکه خیلی حالم بده اما همیشه یه چاره ای هست نگران نباش

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دور از جونت عزیزم  با اینکه خیلی حالم بده اما همیشه یه چاره ای هست نگران نباش

نیست دیگه بریدم واسه من نیست حداقل 

۳ سالع آب شدم از زندگیم موندم ریدم ب ارزوهام دیگ جی موندع 

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

نیست دیگه بریدم واسه من نیست حداقل  ۳ سالع آب شدم از زندگیم موندم ریدم ب ارزوهام دیگ جی موندع& ...

متاهلی ؟خیانت دیدی جدا شو

چجوری با خیانت زندگی می‌کنید اخه ؟!

متاهلی ؟خیانت دیدی جدا شو چجوری با خیانت زندگی می‌کنید اخه ؟!

نه متاهل نیستم کلا از ازدواج خوشم نمیادمن بااین فکرای خراب نمیتوتم خودموکنترل  کنم چه برسه به بقیه

اما چند سال از عمرم پای کسی داره میره ک منو  نمیخاد اما دروف میگه میخاد

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

نه متاهل نیستم کلا از ازدواج خوشم نمیادمن بااین فکرای خراب نمیتوتم خودموکنترل  کنم چه برسه به ب ...

خب خداروشکر که مجردی و هنوز باهاش ازدواج نکردی 

ب نظرم بندازش دور آدم خیانتکار جاش تو قلب تو نیست ارزش نداره

خب خداروشکر که مجردی و هنوز باهاش ازدواج نکردی  ب نظرم بندازش دور آدم خیانتکار جاش تو قلب تو ن ...

وابسته شدم اما این خیانت و فکرا باعث شد افسردگی بدی  بگیرم طوری ک خودش گفت خب خودتو بکش

وابسته شدم اما این خیانت و فکرا باعث شد افسردگی بدی  بگیرم طوری ک خودش گفت خب خودتو بکش

عزیزم وابسته چی یه آدمی که بقیه رو ب تو ترجیح داده خدایی خیلی بی عقلی 

عزیزم وابسته چی یه آدمی که بقیه رو ب تو ترجیح داده خدایی خیلی بی عقلی 

میدونم کارم فوش و توهین بهشه اما نمیره فکرکن وسط وسواس فگری یکی و با کسی ک انقد دوسش داری ببینی

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز