2777
2789
عنوان

عازم کربلا❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 28 پست

التماس دعا🙏🏻

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃
دقیقا چه زمانی میرسن حرم؟فرستادم حمد وصلوات

مرسی عزیز دلم

فردا بد ظهر نجف هستن به امید خدا

یه شب رفتم توی صفحه نی نی سایتم دیدم همه ییییه اطلاعاتمو تایپک ب تایپک گفتم   و این گونه بود کاربری قبلی با سابقه رو ترک گفتم و تصمیم گرفتم دیگ ادم بشم   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشہ بگی اسم منم بگن(زھرا)ب نیت حاجت دلم البتہ اگر اذیت نمیشن

چشم گلم حاجت روا باشی

یه شب رفتم توی صفحه نی نی سایتم دیدم همه ییییه اطلاعاتمو تایپک ب تایپک گفتم   و این گونه بود کاربری قبلی با سابقه رو ترک گفتم و تصمیم گرفتم دیگ ادم بشم   
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم خوش به سعادتشون واقعا🥲

ان‌شاءالله به زودی قسمت منو شما عزیزم

من میتونم خواهشی ازتون داشته باشم بهشون بگید؟البته اگه مسن هستند واذیت میشن راضی نیستم.

بگید گلم

اگ ممکنه از طرف من تو کربلا هر مداحی یا روضه از حضرت علی اصغر تونستن تو دلشون بخونن.حاجت رواباشن و ز ...

بهشون میگم گلم حتما

حاجت روا