gisoparishon مدیر عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 6492 عنوان کمک اسهال کودک | مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 18 پست اسهال ویروسی چ کوفتیه اخه بچه هام ۱هفتس درگیرشن دختر ۴سالم بهتره اما پسر ۲۰ماهم با وجود دارو همچنان اسهال بخدا خسته شدم کسی تجربه ای داره؟؟ 1403/01/28 | 23:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 41563 انشالله ک بهتر میشه کوچیکا خیلی بد مریضی هستن دیر خوب میشن 💔فقط سعی کن در کنار درمان مایعات بهش بدی ... ممنونم 🙏 شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
gisoparishon مدیر استارتر عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 6492 بچه منم عین بچه تو شده . دو روزه تب داشت امشب اینطور شد . کلی هم بهش کیدی لاکت دادم . ... یعنی من قسنگ عصبی شدم بخدا دیروز پودر پنتاژلم گرفتم امروز از صبح ۳بار زد ولی حجمش کمه ویروسه بدیه وامونده
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 41563 یعنی من قسنگ عصبی شدم بخدا دیروز پودر پنتاژلم گرفتم امروز از صبح ۳بار زد ولی حجمش کمه ویروسه بدیه وا ... بردمش دکتر. دو تا امپول زدن و شربت دادن . بهتر شد . شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
gisoparishon مدیر استارتر عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 6492 بردمش دکتر. دو تا امپول زدن و شربت دادن . بهتر شد . خداروشکر انشاا..بلا از همه ی بچه ها دور باشه