2777
2789
عنوان

هزینه***

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 26 پست

منم ۲۶ سالمه کارشناسی معماری خوندم تازه امسال کارشناسیم رو گرفتم

اگه بر میگشتم دو سال پیش هیچ وقت ادامه نمی دادم اصلا ارزششو نداره هیچی یاد نگرفتم فقط یه مدرک الکی دارم اون هزینه ای که واسه کارشناسیم کردم رو برای اموزش یه چیز دیگه میکردم 

الان واقعا هزینه دانشگاه گرون شده من به جای شما باشم نمیرم ولی اگه علاقه و پولشو داری برو 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اها اگه رشته خوبیه و بعد بازار کار داره برو

قطعا داره معلوم نی شاید نرفتم شاید رفتم ببینم میصرفه یا نه بالاخره ۲ ساله اونم تو این سن اگه ۲۰ ساله بودم میرفتم 

منم ۲۶ سالمه کارشناسی معماری خوندم تازه امسال کارشناسیم رو گرفتم اگه بر میگشتم دو سال پیش هیچ وقت ا ...

اها منم همین فکر رو دارم و پشیمونم به هرحال لیسانس بهتر از فوق دیپلمه اکثر ازمون های استخدامی حداقل مدرک لیسانس میخان و تو شانس استخدام داری

منم ۲۶ سالمه کارشناسی معماری خوندم تازه امسال کارشناسیم رو گرفتم اگه بر میگشتم دو سال پیش هیچ وقت ا ...

علاقه هس پول نیس😂اخه این مملکت خراب شده با فوق دیپلم معدل پایین استخدام نمکنن کار خدماتی و ازاد و منشی گری هم نمیصرفه امنیت توش نی

علاقه هس پول نیس😂اخه این مملکت خراب شده با فوق دیپلم معدل پایین استخدام نمکنن کار خدماتی و ازاد و م ...

دقیقن😅

من از کار دولتی متنفرم اصلا حاضر نیستم برم واسه کار دولتی 

فروشندگی و اینا هم حقوقش خیلی کمه ترجیح میدم خونه بمونم با این که خیلی سخته

شهر کوچیک هم هستم اصلا موقعیت شغلی زیادی نیست

اگه برمیگشتم چند سال پیش میرفتم دوره های ارایشگری یاد میگرفتم الان واسه خودم کار داشتم ولی متاسقانه رفتم دانشگاه

الان هم پول نیست برم حداقل یه چیزی یاد بگیرم دوره های اموزشی خیلی گرون شدن

دقیقن😅 من از کار دولتی متنفرم اصلا حاضر نیستم برم واسه کار دولتی  فروشندگی و اینا هم حقوقش خ ...

کار دولتی روحیه مخاد اونم هرروز 😂 ما تا ظهر خوابیم - بستگی داره چی بخوای یاد بگیرز دوره های اموزشی ارزون هم هس - چه رشته ای خوندی

کار دولتی روحیه مخاد اونم هرروز 😂 ما تا ظهر خوابیم - بستگی داره چی بخوای یاد بگیرز دوره های اموزشی ...

همین دیگه هر روز بری سر کار خیلی سخته اصلا به روحیم نمیخوره

معماری خوندم

دوس دارم دوره های میکاپ یا رنگ رو یاد بگیرم

همین دیگه هر روز بری سر کار خیلی سخته اصلا به روحیم نمیخوره معماری خوندم دوس دارم دوره های میکاپ ی ...

آها ارشتیتکت معروف نمیدونم چرا دخترا بهش علاقه دارن من که علاقه ای ندارم اتفاقا کار براش زیاده - باید بری مجتمع فنی شهرت کدوم شهری

نه بابا کار کجاس انقد معمار زیاد شده کرمانشاهم

نمدونم فامیل ما که سرکاره - اها پس برو مجتمع دارالفنون یاد بگیر یه چن ماه کار کن که بتونی پول اموزشکده رو بدی