2777
2789

نه چهل و دوسالگی میگی کاش همون سی و دو شروع کرده بودم

بابا ما تا پنجاه هنوز جوونیم 

فکر کن طبیعی بخوایم هشتاد سال زندگی کنیم 

برا پنجاه سال اینده هرکاری میخوای بکنی دیر نیست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میدونستی تازه از 40 سالگی هست که یه انسان با تجربه و بدون احساسا کاذب تصمیم میگیره خداروشکر کن که الان ب صرافتش افتادی ای کاش منم وقتی 32 سالم بود شروع میکردم الان خیلی زیاد برد کرده بودم به این فک کن که تو مثلا 38 سالگیت این سوال ذهنتو مشغول نکردپس خدارو شکر و یاعلی

زندگی واقعی بعد ۳۰ شروع میشه تازه

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

منم ۳۳ سالمه تازه شروع کردم 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
عزیزم برای چ منظوری شروع مجدد کردی؟ درس کار؟ 

کار 

زندگی شادی

دارم خیاطی یاد میگیرم چن ماهه همه چی دوختم تقریبابراخودمون

میخوام مزونی کار کنم 

حذف ادمایه بیخود 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
منم ۳۲ هستم میخوام شروع کنم فقط نمیدونم چجوری😔

یعنی هیچ رویایی نداری