2777
2789
دلار پایین میاد نگران نباش خبلیش به خاطر جو روانی جنگ بود که الان بایدن گفته به اسراییل جواب نده&nbs ...

واقعامیادپایین 

چقدر؟

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دلار پایین میاد نگران نباش خبلیش به خاطر جو روانی جنگ بود که الان بایدن گفته به اسراییل جواب نده&nbs ...

بعد تا حالا شده دلار پایین بیاد ولی قیمت اجناس و کالاها به قیمت قبل برگرده؟

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند**بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند
تنها جایی که سربازانشو مسخره میکنه مردم ایرانه..اونا میجنگن مردم مسخره میکنن

خیلی کارزشتیه .من چرااینقدمردممو دوسدارم؟

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

بعد تا حالا شده دلار پایین بیاد ولی قیمت اجناس و کالاها به قیمت قبل برگرده؟

عزیزم من اصفهانم قبل از عید تا الان قیمت اجناس اینجا هیچ تغییری نکرده از اجیل و لباس و لوازم خانگی که گرفتم !! 

لعنت به اونایی که تو فضای مجازی مغز این مردم را شستشو دادند فقط لعنت خدا بهشون 

لعنت به اونایی که از حق جوون های این کشور زدن و دادن به بقیه لعنت به کسایی که جون مردم ذره ای براشون اهمیت نداره کاش شماهم چشماتون رو باز کنید

مغزشون رو شستشو ندادن چشماشون رو روی حقیقت باز کردن میدونی دلار چنده؟ میدونی طلا گرمی چنده؟ یه خونه درب و داغون چنده؟ یه پراید لگن قراضه چنده؟

خدایی به خودتون بیاید کدوم سرباز کدوم جنگ

همه اینا هم نمادین بود همه چی چند برابر گرون شد 

با این موشک و پهباد چرا حتی یه کشته نیست؟ 

همه چی هماهنگ شده بود از آینده خودمون بترسیم تو این جهنم دره ای که گیر افتادیم

کاربر آقا.  abzarek.ir/service-p/msg/2290694