2777
2789
عنوان

بچه ها خاک تو سرمن ک ایقد حریصم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1537 بازدید | 54 پست
آره حتما میره بالا اما ضررر من خییییلی شد 

ضرر به جونت نباشه عزیزم پیش میاد دیگه میشه درس عبرت 

من هر وقت لوتوس طلا خریدم هی با هیجان بوده که خرید و فروش کردم تازه آدم ریسک پذیری اصلا نیستم در حد خیلی کم ضرر یا بدون سود معامله کردم درس گرفتم اصلا معاملات طلای آنلاین خوب نیس چون من آدم هیجانی هستم با دو روز مثبت میخرم و با اولین منفی ترس به جونم میفته و میفروشم 

تصمیم گرفتم طلای دست دوم بخرم اونم از فامیل خودم خریدم نه طلا فروش 

ضرر به جونت نباشه عزیزم پیش میاد دیگه میشه درس عبرت  من هر وقت لوتوس طلا خریدم هی با هیجان بود ...

دیه اینجوری هیجانی نمی‌فروشند و حداقل یکسال نگهداری باید بشه که توش سود کنی نه اینکه فرتی بفروشی 

البته نه برشما که قیمت بالا خرید زدی ، از قیمت خریدت تو این روزا که بالاتر رفت مقداری  یا قیمت خرید خودت شد بفروش .چون الان دلار و طلا کلا باخبر جنگ الکی بالا رفته و بعد اصلاح میکنه به احتمال زیاد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ضرر به جونت نباشه عزیزم پیش میاد دیگه میشه درس عبرت  من هر وقت لوتوس طلا خریدم هی با هیجان بود ...

ممنونم

چ میشه کرد دیگه

دقیقا منم مث خودتم  تو لحظه تصمیم میگیرم😀

بنظرم من ب درد بازار سرمایه نمیخورم😅

من و گنجشک دلم غرق در تماشای تو بودیم       تو بی خبر پر زدی بر ایوان دگر😢😢😢
دیه اینجوری هیجانی نمی‌فروشند و حداقل یکسال نگهداری باید بشه که توش سود کنی نه اینکه فرتی بفروشی&nbs ...

دقیقا همینجوره ک شما میگید

من خیلی هیجانی تصمیم میگیرم

با این اوضاع تا چن وقت دیگه اگه پول خودمم برگرده شانس میارم و گرنه ضرررش رو شاخمونه 😅

ب هر حال مرسی بابت راهنماییتون🌹

شما باید بیای گروه طلا و بورس مرد بازار

ن بابا پولا رو دادیم سیب زمینی خوردیم

دیگه ازش نموند واسه بورس😅

2790
2778
2791
2779
2792