2777
2789
عنوان

لباس عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 24 پست
قشنگه عزیزم تو اینستا میتونی پیدا کنی مزون 

این برای یه شهردیگس دنبال تهرانم😁تواینستا سرچ‌میکنم مدلاش خوشم نمیاد ی حالین یاخیلی بیش ازحد پف دارن یاندارن یاسنگ کاریش و پارچش بده 

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ببین فقط می‌تونم بگم اگه تهران هستی به هیچ عنوان مزون صدف نرو یه آقایی به اسم آقای موسوی فکر کنم اداره می‌کنه اگر فامیلیشو اشتباه نگفته باشم چون قضیه مال ۹ سال پیشه و امکان داره فامیلیشو اشتباه بگم ولی به شدت آدم خرابکاریه لباس‌هایی که توی مزونش گذاشته خیلی خوبه‌ها ولی اون چیزی که می‌دوزه و به تو تحویل میده افتضاح‌ترین لباس‌های ممکنه توی امیر اکرمم هستش مزونش

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
ببین فقط می‌تونم بگم اگه تهران هستی به هیچ عنوان مزون صدف نرو یه آقایی به اسم آقای موسوی فکر کنم ادا ...

میفروشه؟یااحاره میده

من دنبال اجارم 

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
میفروشه؟یااحاره میده من دنبال اجارم 

ههم می‌فروشه هم اجاره میده

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...