2777
2789

اومدم

ماه از بلاد کفربذارید

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماه بزار 😂😂😂

ماه دیدن داره ؟یک دایره خال خالی 😜شکلات خوشمزه است 

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
النا سحري خوردي؟

بله مشغولم.یه قاشق بیارم با هم بزنیم؟😁

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
ماه دیدن داره یک دایره خال خالی 😜شکلات خوشمزه است 

نه بابا شكلات كجاش ديدنيه سياه سوختس تازه تلخم كه هست اه اه 🤣🤣🤣🤣

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
من رژيمم😢

چی میگی؟!!

هی وای بمیرم کاش نگفته بودم

نه بابا شكلات كجاش ديدنيه سياه سوختس تازه تلخم كه هست اه اه 🤣🤣🤣🤣

میبینی شانس من همه دوستام عکس نمیذارند. 😢😢😢 

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
نوش جان عزيزم كلا شبا من غذا نميخورم 😁😁

منم وقتی خوابم غذا نمیخورم

در عوض کالری سوزه ب خاطر همین من خیلی دوسش دارم😀

بعععلهه ادم بايد چشم بصيرت داشته باشه بيا بغلم دوستم ❤️❤️❤️❤️❤️

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
نوش جان عزيزم كلا شبا من غذا نميخورم 😁😁

من الان یک ماهه شبها هیچی نمیخورم یک دوساعتم بیشتر. نمیخوابم میخوام برم هند. مرتاض بشم 😊

من الان یک ماهه شبها هیچی نمیخورم یک دوساعتم بیشتر. نمیخوابم میخوام برم هند. مرتاض بشم 😊

نه من كلا چند ساله شبها غذا نميخورم  چون شديدا استعداد چاقي  دارم متاسفانه اما خيلي خوش خوابم 😁😁😁😁