2777
2789
بنده امسال انتخاب رشته رو در پیش دارم. بنده هم همچون اکثر همسالانم هدفم رشته پزشکی بود ؛ اما زمانی ...

چقدر خوب 😃

خیلی خوبه که دنبال هدفتون برین ..

خب رشته حقوق خیلی رشته ی شیرین و عالییه البته برای کسی که بهش واقعا علاقه داره ولی دانشجو هابی رو دیدم که وسط راه جا زدن چون درس های حقوق واقعا سنگینه 

اینایی که میگم تجربه های من هستش  .بنده خیلی به فرهنگیان علاقه داشتم ولی سال اول کنکور قبول نشدم . سال بعد که کنکور دادم اتفاقاتی افتاد که حقوق رو رفتم . والان واقعا خوشحالم که این رشته رو انتخاب کردم من خیلی شانسی این رشته رو انتخاب کردم ولی واقعا بهش علاقه دارم .تقریبا دو ترم دیگه تمومش میکنم و همزمان هم دارم برای آزمون وکالت میخونم . 

تو همه رشته ها علاقه حرف اولو میزنه و این مورد تو رشته حقوق خیلی بیشتر هم هست چون اگه علاقه نداشته باشین خیلی سخت و سنگینه این رشته 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

چقدر خوب 😃 خیلی خوبه که دنبال هدفتون برین .. خب رشته حقوق خیلی رشته ی شیرین و عالییه البته برا ...

خیلی متشکر🤝🏼.

بله بنده هم هدفم اینه که ازمون وکالت رو بدم(با اینکه رقابت سختی برقرار هست و از این جهت حتی بنده مصمم تر میشم که در این مسیر گام بردارم!.) منتهی  در جامعه شاهد مرد سالاری هستیم(با عرض پوزش)و زمانی که بنده نظر خودم رو با دیگران به اشتراک میزارم گویا میخوان ادم رو ناامید کنن و حرفهایی اعم از : تا وکیل مرد هست نمیرن سراغ خانومها / سخته از پسش بر نمیای جا میزنی/ وسط دفاعیه میزنی زیر گریه(درصورتی که موقعیتی پیش نیومده احساساتم بر خودم غلبه کنه) و...

مایلم از نظر شما که اقا هستین در این باره مطلع شوم!.(بنده با اینکه با مشاور های زیادی در این باره گفتگو کردم اما شما که در فضا حضور دارید، به نظرم راهنماییتون توانایی میسر بودن رو داره)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی متشکر🤝🏼. بله بنده هم هدفم اینه که ازمون وکالت رو بدم(با اینکه رقابت سختی برقرار هست و از این ...

البته قابل تاکیدهست که این حرفهای ناامید کننده به هیچ عنوان روی بنده تاثیر نمیگذاره و همواره مصمم تر میشم!. 

خیلی متشکر🤝🏼. بله بنده هم هدفم اینه که ازمون وکالت رو بدم(با اینکه رقابت سختی برقرار هست و از این ...

خواهش میکنم 🙏

ببینید نظر خواستن و مشورت گرفتن از افراد دیگه خیلی خوبه و میتونه تو انتخاب صحیح موثر باشه .ولی اگر این نظرات و حرف ها و... درست نباشه و بیشتر جنبه منفی رو در بر بگیره باعث میشه شما دلسرد و نا امید بشید . اونی که میخواد در این رشته تحصیل کنه و مشغول کار بشه خود شمایید پس در انتخاب، نظر خودتون رو بزارید در الویت .

اصلا کی میگه وکلای خانم نمی تونه کار کنه و... 

الان بیشتر وکلا و حقوقی ها خانم ها هستن و خیلی هم موفقن البته در هر کاری اینجوریه کسی که باسواد و با روحیه باشه یا بهتر و زرنگ تر عمل کنه و جسارت به خرج بده معلومه که پرونده های بیشتری میگیره . من وکلای خانمی رو تو شهر خومون میشناسم که خیلی بیشتر از آقایون هم پرونده میگیرن و هم مراجعه مردم بهشون زیاده .

خود بنده واقعا علاقه زیادی به وکالت دارم . ببینید معلوم نیست که در آینده چی پیش میاد من همین که دنبال علاقه خودم میرم و نهایت تلاشمو انجام میدم یا با تلاش های ابتدایی به حد نصاب موفقیت میرسم یا اینکه تو همین مسیر تلاشمو بیشتر میکنم تا موفق بشم.

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

خواهش میکنم 🙏 ببینید نظر خواستن و مشورت گرفتن از افراد دیگه خیلی خوبه و میتونه تو انتخاب صحیح موثر ...

بله ؛  انتقاد ها و سطح نگرش ها متفاوت هست‌.

از  توضیحات جامع و زمانی که در اختیار بنده گذاشتید بسیار سپاسگزارم ؛ پایدار و کامیاب باشید🤝✨!.

اوقات به کام*