2777
2789
سلام..واقعاااا حقیقت داره چشم کردن...من یه مدت باشگاه میرفتم اینقد اندامم متناسب شده بود..صورتم قشنگ ...

عزیزم من رفتم بیرون بعد یه بنده خدایی و دیدم خیلی وقت بود ندیده بودمش تا اومدم دستم سرم مغزم ... تعریف کرد بدون یه ماشاالله هی چیزی

کاربری دست دو نفره 

دوستان عزیز ما زحمت کشیدیم تاپیک اعتراض# چندین صفحه برديم جلو

لطفا همتون بیایین اینجا اعتراض 

دستت رو لینک نگه داريد آبی شه بعد باز کردن بزن 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13432364/%d8%a8%da%86%d9%87-

لطفا برای دور ریختنِ سَمِ کسی‌ اونو روی یکی‌ دیگه تُف نکنید:)💔🙂‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من رفتم بیرون بعد یه بنده خدایی و دیدم خیلی وقت بود ندیده بودمش تا اومدم دستم سرم مغزم ... تعر ...

والا روزی صدنفر چه تو مجازی چه واقعی تعریف میکنن پس همه باید چشم بخورن

این حرف‌ها چیه😂

ازکجافهمیدی؟

عزیزم من رفتم بیرون بعد یه بنده خدایی و دیدم خیلی وقت بود ندیده بودمش تا اومدم دستم سرم مغزم ... تعریف کرد بدون یه ماشاالله هی چیزی ازش جدا شدم ویران شدم زعدش

کاربری دست دو نفره 
اینجا سرشون درد بگیره میگن چشم خوردیم😂 یکی میگفت جاریم اومد خونمون چون میوه داشتیم چشممون زد سر در ...

آره تلقینم هست گاهی اوقات

ولی بعضی وقتا واقعا انرژی بعضی آدما عجیبه و قابل حس کردن

این دیگه عجیب بود😂😂😂

چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمی‌شناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰

الان وقت دکتر گرفتم شب برم 

عجب داستانی شد برات

حتما بهم خبر بده

نگرانت شدم عزیزم

چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمی‌شناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰

عجب داستانی شد برات حتما بهم خبر بده نگرانت شدم عزیزم

چشم اگه یادم بمونه دستم سالم سالم بودا تو فصل امتحانات نابود شدم اصلا سرم سابقه سردرد ندارم شب نتونستم بخوابم ظهرم نتونستم دستکم به جایی نخورد ولی درد کشنده داره

کاربری دست دو نفره 
چشم اگه یادم بمونه دستم سالم سالم بودا تو فصل امتحانات نابود شدم اصلا سرم سابقه سردرد ندارم شب نتونس ...

امیدوارم مشکل جدی ای نباشه عزیزم

نگران نباش