2777
2789

از زندگیم بریدم. یه بار به همسرم گفتم تنها شانس زندگیم بوده تو زندگی سختی که از بچگیم داشتم، حالا که فهمیده جز اون پناهیی ندارم خیلی راحت اذیتم میکنه

راهش چیه؟ طلاق یا خودکشی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو این شرایط فعلا صبر

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

صبور باش چی کار میکنه مگه حتما خوب بوده که بهش اینجوری گفتی

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

صبور باش چی کار میکنه مگه حتما خوب بوده که بهش اینجوری گفتی

خوبه ولی وقتی بد میشه تا ته بدی میره. تا ته دل شکستن. تا ته حرف دراوردن برا هر رفتار ادم حتی مربوط به پنج سال پیش. دیروز یه جور ترمز کرد تو ماشین و داد و بیداد کرد که مک موند کمربند ماشین بره تو شکمم. دخترمم از ترس خشکش زده بود مادرش بمیره

خوبه ولی وقتی بد میشه تا ته بدی میره. تا ته دل شکستن. تا ته حرف دراوردن برا هر رفتار ادم حتی مربوط ب ...

عزیزم تا زایمانت صبوری کن بعدش ان شاءالله با تلاش و روش های درست روش تاثیر مثبت بذار

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خوبه ولی وقتی بد میشه تا ته بدی میره. تا ته دل شکستن. تا ته حرف دراوردن برا هر رفتار ادم حتی مربوط ب ...

این رفتارو از اول داشته و توباهاش ساختی تا الان باید روز اول با اولین دعوا ک موضوع های گذشته رو پیش کشید برخورد میکردی و میگفتی فقط درمورد مسئله ای ک مشکل داریم حرف بزن و دوم بی احترامی نکنه ک باعث دلسردی شما بشه الانم دیر نیست موقعی ک آروم شد بهش بگو دلسردت میکنه با این حرکات