2789
عنوان

🚫اعتراض 🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 28 پست
یه تاپیک از سارا بپرس منو تگ کرد همه اونجا بودن

توی تاپیک کاربر @چیپسسرکهنمکیمزمز  

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه با هم لغو بزنیم و سایت بخوابه  اون وقت میشه گفت اتحاد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
والا من اومدم هیچکس نبود رفتم تازه تگم آبی نمی شد😑

سلام

تگتون آبی نشد.

متن پیشگوتون روشنه یا خاموش؟

🟩 اگر روشنه    ⬅️ خاموشش کنین

🟥 اگر خاموشه ⬅️ روشنش کنین

باید فقط "متن پیشگو" تون را خاموش کنین.

🟥 لازم نیست مرورگر جدید نصب کنید. ❌️

🟥 لازم نیست صفحه کلید جدید (کیبورد) نصب کنید.❌️

🟥 لازم نیست صفحه کلید را به تنظیمات اولیه برگردانید.❌️

⬇️⬇️⬇️

از ۳ راه می تونین متن پیشگو را خاموش کنین:

راه اول:

🟧 توی تنظیمات گوشی تون سرچ کنین: صفحه کلید سامسونگ (کسانی که گوشی سامسونگ دارن)

🟩 حالا متن پیشگو را خاموش کنین.

راه دوم:

🟠 توی تنظیمات گوشی تون سرچ کنین: متن پیشگو

🟣 قسمت سایر موارد: متن پیشگو

🔵 بعد وارد صفحه کلید می شوید.

🟢 حالا متن پیشگو را خاموش کنین.

راه سوم:

⬅️ فرض کنین می خواهید به کسی پیام بدین: بزنین جایی که متن می نویسین.

⬅️ بعد تنظیمات را انتخاب کنین.

⬅️ حالا وارد صفحه کلید می شوید.

⬅️حالا متن پیشگو را خاموش کنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

مونا تهرانی نیومد آخر؟؟ تو رو خدا جوابمو بده،چند بار سؤال کردم آخه

عزیزم ندیده بودم کامنتتو .نه نیومد نی نی یارا ام جوابای دستو پا شکسته و از سر باز کنی دادن همه باید تاپیک اعتراض بزنیم

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
والا خیلی بشهههه پنجاه نفر کم میشه

اصلا نمی‌شه ولی چند سال پیش اینکار رو کردند 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اصلا نمی‌شه ولی چند سال پیش اینکار رو کردند 

خب الان وضع چجوریه؟ جواب نمیده دیگه باید همههه اعتراض کنن

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

سلام تگتون آبی نشد. متن پیشگوتون روشنه یا خاموش؟ 🟩 اگر روشنه    ⬅️ خاموشش کنی ...

@ازسارابپرس  

خیلی ممنونم عزیزم الان درست شد❤❤❤

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
@ازسارابپرس     خیلی ممنونم عزیزم الان درست شد❤❤❤

خواهش می کنم. خوشحالم براتون درست شد.

🦋🦋🦋

خواهش می کنم. خوشحالم براتون درست شد. 🦋🦋🦋

🩷🌈💙🩵🙏

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
مونا تهرانی براشون چاقاله بادام پست میکنه

نهههه بابا گروووونه، نهایت یکم چسفیل براشون ارسال کنه 😂

از خون جوانان وطن لاله دمیـده 🥀🖤......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇