2777
2789
ی قانون جدید برای مهریه اومد اگه از 14 تا بیشتر بخوای مهر کنی خانواده دختر باید مالیات‌ بدن... ک رقم ...

اصلا ببین جوونا میتونن ازدواج کنن که بخواد به مهریه و طلاق برسه؟!😂 فقط به نفع کساییه که وقتی ارزون بود خریدن ، ببخشید یعنی زن گرفتن وگرنه ماها که به صورت دم‌قسط یا قسطی هم نمی‌تونیم زن بگیریم! 😂

وضعیت طوری شده که به نظرم چند وقت دیگه جوونا باید یه جور دیگه ازدواج کنن! 😂

یه پسر خوب ☺️. آدما درست وقتی ترکت می‌کنن که می‌دونن بودنشون برات مهم شده ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شاالله خدا همه جوره کمکمون کنه و نعمتهاییو که داریمو ازمون نگیره   اونقدر رزقو روزی پربرکت بده که هیچ وقت احساس کمبود نکنیم  وغصه ی دنیارو نخوریم زندگی سخته ها مخصوصا برای ماهایی که درامدمون کمو محدوده ولی بازم اگه خدا بخواد نجاتمون میده خدا بزرگو‌الرحم الرحمینه 

آخی حق دارید بخدا خیلی سخت شد برای ازدواج جوونا...با بالا رفتن طلا دلارم میره بالا...بعد اجناس گرو ...

باز خدا بیامرزه رفتگان شما رو که با ماها همدردی کردین!

اما واقعا دلم گرفته از دست خدا (که اگه وجود داشته باشه چون دیگه دارم حتی به وجود خدا هم شک می‌کنم! آخه مگه میشه کسی که این همه به کمک به دیگران و کسایی که به کمک نیاز دارن سفارش کرده باشه ، مگه میشه بگی اگه شب با شکم سیر بخوابی اما همسایه‌ت گشنه باشه مسلمون نیستی ، بعد خودت نسبت به این‌همه ظلم که به بنده‌هات میشه بی‌تفاوت باشی؟! ).

واقعا کاری‌ام نمیشه کرد غیر از اینکه بشینیم و حسرت بخوریم! تنفس ، خوردن آب و غذا ، ازدواج و ... ذز نیازهای اولیه یک انسانه! ازدواجو چنان سخت کردن که رد کردن هفت‌خوان رستم به مراتب آسون‌تر از رد شدن از مراحل ازدواجه!

من که سر پل صراط حتی یقه‌ی خدا رو ول نمی‌کنم !

آخی حق دارید بخدا خیلی سخت شد برای ازدواج جوونا...با بالا رفتن طلا دلارم میره بالا...بعد اجناس گرو ...

ای بابا چرا همه‌ی تاپیکاتونو قفل کردین؟! آخه باهاشون حال کردم و می‌خواستم چند کلمه بنویسم مخصوصاً برای اون «بانو جان حواست باشد» که یه حس فوق‌العاده‌ای به من داد 😔 دمت گرم خیلی 👌و اون تاپیکت (عنوانشو یادم رفت) که نوشته بودی چیا رو یاد بگیر. و دختربس که حالمو منقلب کرد 👌یعنی همه‌شون عالی بودن. اگه خودتون نوشتین که دست مریزاد 👍👌آخه نشون میده انسان باسواد ، آگاه و با درکی هستین. و البته اولین تاپیکتون! منظورم  روز ۸ فروردینه!☺️ هرچند دیر شده اما تولدتون مبارک 🌹 شاد باشید ☺️🙏

ای بابا چرا همه‌ی تاپیکاتونو قفل کردین؟! آخه باهاشون حال کردم و می‌خواستم چند کلمه بنویسم مخصوصاً بر ...

مرسی ممنونم از لطفتون

خب اینا ممکنه به مذاق بعضی ها خوش نیاد..قفل میکنم راحت ترم

و اینکه نه از خودم نیستن ولی چون زیاد پیگیرم و مطالب زیاد میخونم گاهی میزارم اینجا بمونه

بابت تبریک تولد هم بازم ممنونم

خدا انشالله به شما خیر و برکت بده

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)