2777
2789
عنوان

لعنت ب شیفت شب... اقاهستم

| مشاهده متن کامل بحث + 3515 بازدید | 115 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم خدا بهتون سلامتی بده موفق باشین

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

اخی الهی خدا قوت بده واقعا شغل پر استرسیه ولی تورو خدا سرموقع برسین مادر من بخاطر اینکه اورژانس تو یه شهر فوق العاده کوچیک پنجاه دقیقه دیر رسید سکته قلبیشو نتونستن احیا کنن البته کلا یدقیقه هم احیا نکرد و سریع بردن بیمارستان و سرد خونه و تموم هیچوقت یادم نمیره سرو ته شهرمون کلا دودقیقه هم نمیشد

الهی ازدواج کردی؟؟

مگه وقت میشه زن بگیرم یاخابم یل شیفت

کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) می‌شنوم و می‌بینم!

خدا کمکتون کنه ولی من دیدم تو مراکز درمانی اونقدر بی خیال هستن کادر درمان انگار دارن فیلم بازی میکنن و اینهمه مریضو سکته ای ...الکیه و انگار هیچ احساسی نسبت به این مسایل ندارن 

اورژانسیا ک خ باحالن،   من چند بار زنگ زدم بیمار اعزام کنم انقدر قر سرم در اوردن ک نگو،   ...

کار ما نسبت ب نرس سخت تره، البته قیاس درستی نیست.. 

کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) می‌شنوم و می‌بینم!

خسته نباشید منم شیفتم الان اومدم رست اما از کمردرد نمیتونم آروم بگیرم از طرفی دلم پیش مریض بدحالمه واقعا ارزش نداره شیفت های فشرده و استرس کاری از ی طرف حقوق مزخرفمون هم از ی طرف ادمو از پا در میاره کم کم دارم به انصراف فکر میکنم

خدایا شکرت