2777
2789
عنوان

شب امتحان☕

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره... الآنم اون دونفر رو صبر کردم بخوابن بعدش گریه کنم... اومدم یه گوشه تو تخت خودم گریه کنم نفهمن ...

تو خوابگاهین باهم؟

چقد ناراحت شدم

کاش بودم و هر سه تاتونو بغل میکردم

عزیزم🥺امیدوارم خدا بهشون کمک کنه

چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمی‌شناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰

تو خوابگاهین باهم؟ چقد ناراحت شدم کاش بودم و هر سه تاتونو بغل میکردم عزیزم🥺امیدوارم خدا بهشون کم ...

آره عزیزم تخت بالایی من و تخت کناریم (:...

بیشترین رابطه عاطفی رو با همین دونفر داشتم چرا اینجوری شد😭😭😭خییلی قوی هستن خییلی😭😭😭خصوصا اونی که مامانش حالش زیاد خوب نیست😭😭

🤍🌱️ 
آره عزیزم تخت بالایی من و تخت کناریم (:... بیشترین رابطه عاطفی رو با همین دونفر داشتم چرا اینجوری ش ...

عزیزممم میدونم خیلی سخته غم عزیزاتو‌ ببینی

خوشحالم که قوین

امیدوارم حال ماماناشون خوب بشه

چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمی‌شناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰

ایشالا 😭❤️

امتحان چطور بود عزیزدلم