2777
2789
عنوان

دور همی

| مشاهده متن کامل بحث + 9480 بازدید | 572 پست
دیشب یه جا مهمون بودیم آش درست کرده کلی سبزی داشت هر کدوم از سبزیهاشم یه متر بود    

بنده خدا حوصله نداشت خب

شاید دعوا کرده بود

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂 چه بارونی، خدایا شکرت 😍🤲🏻

بچه ها شماها خيلي باسليقه ايد من روم نميشه عكس قرمه سبزيمم بزارم 😂😂😂😂

امکان نداره مطمئنم خوش مزه و خوش رنگ شده کیجاجان

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

تو رو خدا بهم نخنديدااا 😂😂😂😂

ناهار امروزمونه 😂😂

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!
الهییییییییییییی خب دلش میخواد دیگه. تورو خدا هر چی دیدی بخور.😍😍

ميخورم والا كار شوهرم شده خريدنه هوساي من 🙈😂😂😂😂  نصفه شب با خواب غذا ميپرم من فكر كن چقدر غذا دوسته ، بعد كم اشتها هم هستمااا فقط دلش همون كم خوردنرو هم ميخواد😂😂😂😂امروز ريواس و گوجه سبز بوده جاتون خالي  😁😁😁😂😂😂

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

😂😂😂😂😂😂

قوربونت عزيز دلم  جدي شبيه منه؟😍😍😍

واي سايو عشقههه دخترت ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!