2777
2789

نه چه ربطی داره آخه خیلیم خوبه که مرد یکم بزرگتر و پخته زندگی باشه اینجوری کمتر مشکل به وجود میاد توی زندگی 

من خودم ۲۳سالمه و نامزدم ۳۴ سالشه اصلا مشکلی ندارم تازه اصلا مث پسرای کم سن و سال نیس هر کار اشتباهی که انجام میدم با آرامش ازم میخاد که دیگ تکرارش نکنم

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنی از تبار کُرد✌️👑کرمانشاه✌️👑شیته گیان🤪هر مردی که توی نی نی سایت باشه جای خواهر ما حساب میشه😉😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ازدواج نکن هنوز آمادگی ازدواج نداری باچنین تفکری مشخص

هر فرد پخته ای هم اخرش یه سری افکاری داره که اگه بیانش کنه یه سریا میگن یارو چقدر بچس 

عزیزم با این چیزا قضاوت نکن 🤗

زیاد نیست چون پس فردا زایمان اولو بکنی پنج سال بزرگتر میشی دومیو بکنی ممکنه ازش بزرگترم ب نظر بیای شش هفت سال خوبه

حواست باشه زن همسایه ما چارتا زاییده بااینکه کوچکتره فک میکنی ننه ی شوهرشه چون قبلش اختلاف سن نداشتن

ممنون از نظرت😍خوشبختت بشیینن

قربونت گلم انشالله خودتم خوشبخت ترین بشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنی از تبار کُرد✌️👑کرمانشاه✌️👑شیته گیان🤪هر مردی که توی نی نی سایت باشه جای خواهر ما حساب میشه😉😂
نه چه ربطی داره آخه خیلیم خوبه که مرد یکم بزرگتر و پخته زندگی باشه اینجوری کمتر مشکل به وجود میاد تو ...

دقیقا.مرد کم سن وسال زن رو پیر میکنه تا عاقل بشه.شوهر من ۳ سال ازم بزرگتره،تا اومد پخته بشه داغون شدم من.الان که ۴۰ سالگی رو رد کردم همیشه میگم کاش با یکی ازدواج میکردم که ۷-۸ سال ازم بزرگتر باشه.

دقیقا.مرد کم سن وسال زن رو پیر میکنه تا عاقل بشه.شوهر من ۳ سال ازم بزرگتره،تا اومد پخته بشه داغون شد ...

اره بخدا مرد که سنش کم باشه زن نمیتونه اونو بسازه اما خانمی که سنش کمه مرد میتونه اونو بسازه چون زن میتونه چشم بگه اما مرد نمیتونه و تا بیاد و بخاد بزرگ بشه زن بیچاره رو سکته میده 

ولی مرد بزرگتر و پخته تر خیلی بهتر رفتار میکنه و روی اشتباهات درسته چشم پوشی نمیکنه اما جوری میگ این کارت اشتباهه و خوب و آروم توضیح میده که طرف مقابل خودش میفهمه که کارش اشتباهه و نباید انجامش بدی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا.مرد کم سن وسال زن رو پیر میکنه تا عاقل بشه.شوهر من ۳ سال ازم بزرگتره،تا اومد پخته بشه داغون شد ...

ممنون عزیزم اوهوم زیاد در نظر نگرفته بودم این قضیه رو