2777
2789
عنوان

تجمع اعتراض‌آمیز در خ فرشته(دفتر نی نی سایت)

| مشاهده متن کامل بحث + 8277 بازدید | 183 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هزاران بار لایک👌🏻👌🏻👌🏻💖💖 یجوری جدی گرفتن اینجا رو که شک دارم زندگی واقعیشون رو اینقدر قبول د ...

بله ❤❤

اونایی که تاپیک دروغ نمیزنن اصلا نگران این مسئله نیستن ...

از طرفی نی نی یار هم تاپیک خصوصی را پاک میکنه ...پاک هم نکنه سریع گزارش میزنن کاربرها و پاک میشه...

این سایتم کسی که نمیدونه تاپیک چطور حذف میشه حاج حافظ شیرازی هست:) کسی هم که در سایتی که قوانینش را ندونسته تاپیک گذاشته و الان نمیتونه حذف کنه که تکلیفش مشخص هست و مشکل خودش هست...

همین جا کاربرانی دیدم که ۹ ماه قبل همین روند اعتراض را رفتن و گفتند ما دیگه سایت نمیاییم ..الان همه شون همین جا هستن😅

اینجا برای کسی دعوت نامه ارسال نشده و هر کسی که اینجاست با میل خودش بوده

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

صفحه گوشی من ۴۹ اینچ هم که باشه باز م این تبلیغات شخمی سایت شلوغش میکنن  این چه وضعیتی هست اه ...

🟧🟩🟨🟧🟩🟨🟧🟩🟨🟧🟩🟨🟧🟩🟨

سلام

آموزش حذف تبلیغات نی نی سایت:

⬇️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12076973

سایت خرابه لینک ها آبی نمیشن:

🟩 روی لینک نگه دارین بعد بزنین بازکردن

یا

🟨 لینک رو کپی و توی مرورگرتون بازش کنین

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.