2777
2789
عنوان

امتحانات شبه نهایی مهمه؟؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2288 بازدید | 59 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داخل کانال های درسی بچرخی تلگرام هست .من‌محصل نیستم عزیزم ولی خب آشنا هامون گفتن پخش میشه پارسال هم ...

چ خوووب😂😂اگ پیداش کنم ک خوب میشه ممنون عزیزم

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 
اره درکت میکنم مام پارسال همین بود ک معدل دوازدهم تاثیر داشت

پوف چقد خوب میشد اینروزا زود بگذره 

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 
منم دوشنبه تاریخ دارم ۱۵ تا درس نمیدونم چ غلطی کنم چجوری جمش کنم

بنظرم بهتره تا جایی ک میتونیم بخونیم بقیش بمونه برا بعد شبه نهایی

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

چ خوووب😂😂اگ پیداش کنم ک خوب میشه ممنون عزیزم

اگ زیست ۱۱ هم پیدا کردی برا من بفرس تل ندارم😂❤️

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

بخدا بخون درستو عین باد میگذره  منم‌تلاشمو کردم واقعن و الان خیلی خوشحالم از خدا میخام واقعن ه ...

من تو طول ترم خیلی زیاد برا درسام وقت میزارم اصلا ب این موضوع بی اهمیت نیستم

ولی نامردیه شبه نهایی میگیرن بدون اینکه یکم تایم بدن برا خوندنش

ولی از حق نگذریم ما بچه های تجربی واقعن زحمت زیادی میکشیم برا درسا

من انسانی م همه ی رشتا تلاش خودشونو میکنن

من تو طول ترم خیلی زیاد برا درسام وقت میزارم اصلا ب این موضوع بی اهمیت نیستم ولی نامردیه شبه نهایی ...

بنظرم بخون امادگی برا نهاییته ولی از ی طرفم واقعن ظلمه سنگینن ک بخای تو چن روز همشونو هضم کنی

فک کنم اولین امتحانتون فیزیک باشه درسته؟!

بنظرم بخون امادگی برا نهاییته ولی از ی طرفم واقعن ظلمه سنگینن ک بخای تو چن روز همشونو هضم کنی فک کن ...

نه من انسانی م اولیش تاریخ

من انسانی م همه ی رشتا تلاش خودشونو میکنن

اره واقعن انساسیم زیادی سخته گل توهین نشه کلنی میگم

مثلن الان زیست ما با اقتصاد شما بنظرم خوندن زیادی میخان نمیشه رشته هارو کلن باهم مقایسه کرد همشون بلخره ی زحمتی میخان !