2777
2789
عنوان

با 14 کیلو اضافه وزن چه کنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 31 پست

کم می‌خورم کافی نیست

باید کالری شماری بکنی تا بدونی کم میخوری یا زیاد

برنامه کرفس رو نصب کن و بدون چند کالری باید بخوری تا توی چند روز چند کیلو کم کنی

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم باید به بدنت شوک بدی شاید بدنت به همون سبک غذا و ورزشت عادت کرده کالری شماری کن و هر چی میخوری تو برنامهای کالری شمار مثل مانکن بنویس دستت میاد کالری مصرفی روزانت چقدره اگر یه هفته با سبک غذا و ورزشی ک وارد کردی تقریبا تو یه رنج کالری مصرف کردی باید میزان کالری مصرفی رو تغییر بدی تا شوک وارد بشه

تاثیر داره ؟ 

رع فقط زیاده روی نکنی یوقت ک معدت داغون میشه

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که میتونستی مثل خودشون جواب بدی،دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی،به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی،اما تو سکوت کردی چون نمیتونی مثل اون آدما باشی بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست🌱

در ضمن پیاده‌روی برای سلامتی خوبه نه لاغری

پیاده روی وزرش کالری سوزی نیست

ورزشی که می‌کنی بدون چند کالری مصرف میکنه

تو یوتیوب ورزش‌های کاردیو دانلود کن و نگاه کن انجام بده و هرکدوم نوشته چند کالری مصرف میشه

ببینم چجوری وزن کم نمیکنی

زنجبیل و دارچین هم بریز تو چاییت همش بخور

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

چجوریه عزیزم توضیح میدی

من خودم تا حالا انجام ندادم عزیزم ولی اطرافیانم انجام دادن نتیجه گرفتن 

دقیق نمیدونم ولی اینطوریه که مثلا از ساعت ۸شب تا فردا ساعت ۱۲ظهر اصلا غذا و چیزای کالری دار نمیخوری فقط مایعاتی مثل اب و چای و قهوه تلخ میخوری از ساعت ۱۲ظهر تا شب هم نباید زیاده روی کنی یعنی کاملا رژیم باشی و کم بخوری 

اونایی که هفته ای سه روز اینکارو کردن میگن خوب کم کردیم وزن