2777
2789
عنوان

مرد

245 بازدید | 18 پست

نام،،مرد،،ابتدای مردن است..

و نام،،زن،،ابتدای زندگی است..

خوابش از تو کوتاهتر و خواب ابدیش از تو طولانی تر است....مرگی زود رس دارد،،...

*آسایش برایش مفهومش آسایش توست*

پس صبح تا شب درپی آسایشی است که سهمش را ازعشق تو میجوید...اگر آنرا دریابی!!...

*ﺩستهایش زبرو پهن است،، به لطافت دستهای تو نیست،،*

تا به حال دستهایش را نگاه کرده ای ؟ هیچگاه بدون خراش و زخم دیده ای؟

*ﺻﻮﺭﺗﺶ ﺗﻪ ﺭﯾﺸﻰ ﺩﺍﺭﺩ...*

*ﺟـﺎﻯﹺ ﮔﺮﯾــﻪ ﮐﺮﺩﻥ، ﻣﻮﻫﺎﯾﺶ ﺳﻔﯿﺪ میشود...*

*او را خراب نکن..!*

توان گفتن دردهای درونش را ندارد،،آنها را درون خود میریزد و پنهان میکند...

*ﺍﻭ ﺭﺍ "ﻧﺎﻣــــﺮﺩ" ﻧﺨﻮﺍﻥ..!*به هیچ عنوان...

*ﺁﻧﻘﺪﺭ او را با ﭘﻮﻝ ﻭ ﺛــﺮﻭﺗﺶ اندازه گیری نکن..!*

طبیعت مرد کم حافظه بودنش است؛او.بیشتر در فکر نان شب است....،،

*ﻓﻘﻂ ﺑﻪ ﺍﻭ ﻧــــﺦ ﺑﺪﻩ ﺗﺎ ﺯﻣﯿﻦ ﻭ ﺯﻣﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯾﺖ ﺑﺪﻭﺯﺩ...*

انتظار یک فنجان چای تلخ توقع زیادی نیست!!!

از هر مرد ونامردی هرچه شنیده و دیده در صندوقچه قلبش پنهان کرده و آمده .اگر کم حرف میزند نمیخواهد کام تورا تلخ کند.

*ﻓﻘــــﻂ ﺑﺎ ﺍﻭ ﺭﻭﺭﺍﺳﺖ ﺑﺎﺵ ﺗﺎ ﺩﻧﯿﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﭘﺎﯾﺖ ﺑﺮﯾﺰﺩ...*

آن مردی که صحبتش را میکنم، خیلی تنهاتر از زن است..!

ﻻﮎ ﺑﻪ ﻧﺎخنهایش ﻧﻤﯿﺰند ﮐﻪ ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﺩﻟﺶ یک ﺟﻮﺭﯼ ﺷﺪ، ﺩست هایش را ﺑﺎﺯ کند، ﻧﺎخنهایش را ﻧﮕﺎﻩ کند ﻭ ﺗﻪ ﺩﻟﺶ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺵ ﺧﻮﺷﺶ ﺑﯿﺎید..!

*ﻣــــــﺮﺩ نمیتواند ﻭﻗﺘﯽ ﺩﻟﺶ ﮔﺮﻓﺖ، به دوستش زنگ بزند، یک دل سیر گریه کند و سبک شود..!*

*ﻣﺮﺩ، ﺩﺭﺩﻫﺎیش را ﺍﺷﮏ نمی کند، فرو می ریزد در قلبی که به وسعت دریاست...*

آری یک مرد همیشه تنهاست چراکه سنگ صبور همه است و خودشانه ای ندارد که سرش را روی آن بگذارد...

*یک ﻭقت هایـــی،*

*یک ﺟﺎﻫﺎﯾـــﯽ،*

*ﺑﺎﯾﺪ ﮔﻔـــﺖ:*

*"میم" مثل " مــــــرد "*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگ بود ولی برای هرمردی صدق نمیکنه

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

پس به نامردهاچی بگیم والابه هرکسی نمیشه گفت مرد 

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
همون نامردهاهم توی دنیای خودشون ازخودشون یه مردونگی دارن که نمیشه بهشون گفت نامرد

پس لطفا یع سریع تاپیکام بزن ببین چه مردهایی تواین دنیاهستن که اسم مردرویدک میکشن

دیدم مشکلتون دقیق دقیق چیه

ازکجا شروع کنم راستش یکی دوتانیست 

این آقادوسال خواستگارم بودبااینکه خانوادم راضی نبودن به این ازدواج بدون رضایت خانوادم باهاش ازدواج کردم ازوقتی  اومدم خونه اش رنگ عوض کرد میرفت بیرون رودرنشونه میذاشت ببینه من دروبازنکردم اگه ازگرسنگی میمردم حق نداشتم برم یه نون بخرم اولین بارنزدیک یک ماه بعدعروسیم ساعت 3نصف شب توخواب بودم باصربه مشت ولگدازخواب بیدارشدم درحالی که هیچ بحثی هم نکرده بودیم بعداون دیگه دست بزنش شروع شدبعدفهمیدم چون سرماخورده بودم گفته بودم لیموشیرین بخربخاطراون زده بعدمادرعوضیش بهم گفت خیلی اذیتش نکن براش خرج نتراش این یکیش الان بیست ساله تویه خونه30منری که هرلحظه ممکنه روسرم آواربشه بااین مثلا مردساختم دماغم شکونده بخاطر نیم کیلو قند دندوناموشکونده چه شب ها که بچه هاموباشکم گرسنه خوابوندم بچه هامو بالباس کهنه این واون بزرگ کردم حسرت کوچکترین چیزها به دل بچه هام مونده دخترم7سالسه تاحالابراش یه عروسک نخریده چه شب ها که بچه هام حالشان بدبوده اصلا نپرسیده چشونه نه اینکه ببره دکتر وسط خیابون چندین بارکتکم زده حتی بچه هام هم میزنه تواین زمانه که حتی دورافتاده ترین روستاها هم خیلی امکانات وودارن من حتی وسیله های ضروری زندگی روهم ندارم لباسشویی ندارم بعدبایدلباساش تمیزومرتب باشه اگه نشورم کتک میخورم ایناگوشه ای از اخلاقاش بود پس به هرکسی نمیشه گفت مرد 

میگم چرابرامشکلاتت گشایش نمیگیری

متوجه نشدم