2789
عنوان

اسراف

132 بازدید | 17 پست

سلام به همه خوبین من یه سوال داشتم اینجا کسی هست رو اسراف چیزی مواد خوراکی حساس باشه مثلا مادرتون یه چیزی بخره ولی تا اخر خورده نشه و دور ریخته بشه و شما ناراحت بشین از دور ریختنش؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره 

اهان میدونی من مجردم و رو اسراف خیلی حساسم البته خودمم اسرافو تو زندگیم دارما ولی میدوننی مامانم یه چیزی میخره میگم تا اخر بخورین نمونه مثل هندونه ای که دو هفته پیش خریده بود و یه کم ازش موند روشم مشنبا کشیده بود ولی امروز دیدم خراب شده و انداخت دور هی گفتم بخورین نخوردن 

اهان میدونی من مجردم و رو اسراف خیلی حساسم البته خودمم اسرافو تو زندگیم دارما ولی میدوننی مامانم یه ...

مثلا می‌تونستی خودت شربتش کنی یا آماده کنی بیاری بخورن گاهی وقتا مواد غذایی اسراف میشه چون بقیه حوصله شون نیست بردارن و آماده کنند و بخورن

مثلا می‌تونستی خودت شربتش کنی یا آماده کنی بیاری بخورن گاهی وقتا مواد غذایی اسراف میشه چون بقیه حوصل ...

عزیزم هندونه رو میگما فقط این نیست که تو یخچال شیر بلغور بود یعنی هفته پیش بود درست کرده بود و یه کم ازش مونده بود من میخواستم فردا صبح بخورم نمونه ولی انداخت دور گفتم چچرا گفت بو ممیداد ولی ممن تست کرده بودم چیزیش نبود 

عزیزم هندونه رو میگما فقط این نیست که تو یخچال شیر بلغور بود یعنی هفته پیش بود درست کرده بود و یه کم ...

شما که می‌دونی مامان این اخلاق رو دارن زودتر برای خوردن اون چیز اقدام کن یا مثلا خودت پیش قدم شو برای خانواده بیار همه بخورن ،

شما که می‌دونی مامان این اخلاق رو دارن زودتر برای خوردن اون چیز اقدام کن یا مثلا خودت پیش قدم شو برا ...

عزیزم خودم نمیتونم چیزی رو ببرمثل هندونه چون بلد نیستم 

خب اولش همه همینجورین زیاد که انجام بدی دستت میاد ،چند سالته مگه

میددنی در مورد شیر بلغورم بگم من قبل اینکه بفهمم دور رفته رنگ و روشو دیدم حس کردم یه جوریه ولی تستش کردم چیزیش نبود کاش امروز تو صبحونه میخوردمش با اینکه به شیر حساسم