2777
2789
خخخ چمیدونم اگه پشیمون باشه خدا میبخشه

پشیمانی و عدم تکرار آره خدا میبخشه

ولی بازم خندم گرفته یه جوری گفتی

امیدوارم منظور مو فهمیده باشی

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس اونی که بهش خیانت شده چی ؟

اگه متاهل باشن اره برا جفتشون حق الناسه

ولی کی زده زیر تعهد گناه اون مردی که زن داره و میره دوس دختر میگیره از کسی که مجرده و میره سمتش چن برابر بیشتره خیانت حق الناسه زن و مرد نداره 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

زنا چیه اصن؟ 

زِنا رابطه جنسی نامشروع 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

الان بکارت دیگه مسئله نیست اصلا قدیم موند بکارت 

بکارت هیچ ولی دقت کنی تو جامعه یه زنا میگن هرزه دیدی به مردی بگن هرزه ؟؟

زن ناموسه زن آبروعه زن خط قرمزه زن حریم داره حرمت داره قداست داره 

مردا راحت خودشونو پاک میکنن ولی زن باید جون بکنه تا آبروی رفته اش رو برگردونه اونم اگه کسی باور کنه 

الان بکارت دیگه مسئله نیست اصلا قدیم موند بکارت 

هنو خیلی جاها مهمه ، مسئله س....اگه مهم نبود که تو لست دکتر زنان و ماماها تعرفه ، معاینه و نامه قبل ازدواج نمیومد.....

هنو خیلی جاها مهمه ، مسئله س....اگه مهم نبود که تو لست دکتر زنان و ماماها تعرفه ، معاینه و نامه قبل ...

دقیقا عقد باکره نباشی باید کل مهر رو بده

دقیقا موافقم ولی من هم نگفتم برا همه باید کشید پایین عزیزم

اوهوم 

اما خب ب اسمش کار ندارم بنظرم کار کثیفیع🥺

درست میگی شما

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐