2777
2789
عنوان

ببینید شوهرم بهم چی میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 29 پست

لباس ارزون بخر همیشه نو بپوش کهنه نپوش نو بپوش تا عزیز باشی براش .زنی که خرج ندارد ارج ندارد

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

مثلا یبار توی دیوار یخونه دیدم با توجه به اندازش و مکانش قیمتش خیلی خوب بود، بهش گفتم چه ارزونه، کلی حرف بارم کرد که بنظرت این پول بی ارزشه؟ این پوله کمیه؟ گفتم کم نیست، با توجه به نوقعیت خونه پول کمیه، فقط حرف خودشو میزد و میگفت تو قدر پولو نمیدونی

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهر منم همینجوری بود مثلا میگفتم یه خوراکی چیزی بگیر مث حیوون باهام رفتار میکرد جلو درخونه وامیستاد پرتش میکرد توصورتم یا همشم خونه بابامو تو سرم میزد که تو خونه بابات ازینا نداشتی و خرج نکردی و نخورده ای خداروشکر میخوام ازش جدابشم البته فقط به همین دلیل نیست جداییم تو تاپیکای قبلیم گفتم چه آدمیه

هیچ🥀

چند روز پیش مرغ خریدیم اومدیم شب بود گذاشتم یخچال فرداش بشورم، اینم بگم من یکماه نیست زایمان کردم دو تا بچه هم دارم، حتی موهای نازنینمو کوتاه کردم چون وقت نداشتم بهشون برسم، حالا روز بعدش شب نوزادم بیقراری میکرد فقط سه ساعت خوابیدم و دیر بیدار شدم فرداش، بعدشم تا به بچه ها رسیدم و غذا پختن شوهرم از سر کار اومد، مرغا رو تو یخچال دید کلی باز حرف بارم کرد که نمیفهمی پول دادم بابتشون، قدر نمیدونی و فلان

در کل ادم خوبیه، خسیس نیست، کارتش همیشه دستمه. ولی خب منم خرج الکی نمیکنم، فقط من مجردی سر کار میرفتم ولی بچه دار شدیم دیگه نرفتم. همش میگه کسی نمیره سرکار قدر پولو نمیدونه. 

التنم یه تصمیمی گرفتم ببینید درسته یا نه؟ میدونید که با دوتا بچه نمیتونم صبحا برم سر کار، مامانمم پیره نمیخوام اذیت شه، تو شهر ما کار زیاده شیف عصر هم هست، میخوام از ساعتی میاد بچه ها رو بزارم پیشش برم سر کار تا قدر خونه موندنمو بدونه،

حالا بنظرتون واقعا برم یا فقط یکم اذیتش کنم و الکی بگم میخوام برم. 

شوهر منم همینجوری بود مثلا میگفتم یه خوراکی چیزی بگیر مث حیوون باهام رفتار میکرد جلو درخونه وامیستاد ...

شوهر من اینجوری نیست همیشه لیست میدم میخره ولی به یه چیزایی گیر میده دل ادم میشکنه

یا خدا چقدر باحاله شوهرت😂😂😂 میگه بالاشون پول دادم😂😂😂 تو چجوری نمیزنی زیر خنده😂

اخه خنده دار نیست که، مثلا خودش میره کلی میوه میخره با اینکه میدونه زیاد میوه نمیخوریم بعد اگه خراب شن میگه تقصیر تو هست، رفته یه عالمه کره بادام زمینی خریده که بادام زمینیش مونده بوده و اصلا نگاه نکرده، نمیشه بهشون لب بزنی، ولی من یه تکه نون در حد کف دست یادم رفته شب بزارم یخچال فرداش خشک شده کلی گیر داد بهم

اخه خنده دار نیست که، مثلا خودش میره کلی میوه میخره با اینکه میدونه زیاد میوه نمیخوریم بعد اگه خراب ...

خب منطقی همینا رو بگو بهش

بگو من خانم این خونم من میدونم چیا مورد استفادن و چیا خراب میشن سعی کن متقاعدش کنی خریدا رو طبق گفته تو انجام بده ک چیزی هدر نره

بعدشم ک میدونی حساسه سعی کن ی خورده بیشتر مدیریت کنی و خوراکی بیخود خراب نشه

راجب خودتم هر ماه ی خرجی مشخص مختص کارای خودت باهاش خرف بزنو ازش بگیر دیگه اون پول جمع کنی یا اتیش بزنی 

لباس بخری یا نخری مال خودته سعی کن اول از هر چیز ارزشتو مهم بدونی تا اونم برات احترام قاعل بشه

خب منطقی همینا رو بگو بهش بگو من خانم این خونم من میدونم چیا مورد استفادن و چیا خراب میشن سعی کن مت ...

پول ماهیانه نمیده، خیلی باهاش بحث کردم، فقط بعد ملی چونه زدن هر مپقع مسافرتی چیزی بذیم یه مبلغی میگم بده که اگه کنارم نبودی خودم بتونم خرید کنم، ولی ماهیانه نمیدهدو میکه مگه من واسه خودم خرج میکنم. ولی کارت بانکیش همیشه دستمه و اکه مثلا الان برم یه لباسی چیزی بخرم هیچی نمیکه. 

خب منطقی همینا رو بگو بهش بگو من خانم این خونم من میدونم چیا مورد استفادن و چیا خراب میشن سعی کن مت ...

بنظرت ماری گفتمو بکنم؟ عصرا برم سر کار؟ یا حداقل یکم اذیتش کنم بگم میخوام برم مصاحبه کاری، میدونم که دوست نداره برم ولی لجم گرفته ازش، کلمه قدر نمیدونی رو نباید بهن بگه واقعا حقم نیست