2777
2789

عزیزم برو یوتیوب. برو کانال استاد کاوه خیلی قشنگ راجب دفع کردنش حرف زده و راهکار داذه ـ. ادم معتبری هست و بسیار میتونه کمکت کنه

من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤

شاید هم همزاد باشه 

اگر همزاد هست چهل و پنج روز گوش دادن سوره بقره اگر هم همراه گوش دادن قرائت هم کردید چه بهتر... 

فقط بعدش سه بار آیت الکرسی بخون 

اگر هم جن عاشق باشه توکل زبانی و قلبی به خدا به نیت دفع ابدیش

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا من که جن عاشقو اینا نداشتم ولی یه چند سال بود می‌دیدم یعنی از ۱۰سالگی  به بعد هرچی هم میگفتم من یه چیزی تو حیاط دیدم یا یه صدا شنیدم میگفتن خل شده  یه بارم تو حموم داشتم حموم میکردم دوش باز بود دقیقا کنار گوشم صدای نفس نفس میومد هیچ کیم خونه نبود دقیقا از ترس و شوک تا۲۰دقیقه با چشم بسته قفط تو حموم وایستادم تا مامانم برگرده وقتی هم اومد داد زدم دیگه اومد تو حموم اون ترسه رفت ولی بازم بدتر شد تا همین چندسال پیش یه شب دیدم کل سقف اتاقمو دود گرفته دود سفید که شکل هم داشتن دست مامانمو گرفتم گفتم مامان نگاه کن پر دوده هی مامانم میگفت کدوم دود بابامم اومد گفت نه این باز خل شده رفتن  نشستم تو اتاق یه مدت بعد یکدفعه شکلشونو می‌دیدم خیلی وحشتناک بود از شدت ترس حالت تشنج بهم دست دادو نفسم کلا بالا نمیومد منو ورداشتن کلا از خونه بردن بیرون  بابام گفت یه دعانویسه ببریمش پیش اون ساعت ۱۲شب بردنم خونه طرف یه مشت چرت و پرت گفت که نمی‌دونم کنارش باشینو  این نوشته رو بندازید گردنشو این چرتو پرتا ولی تغییر نکردم ولی بعدش خودم توجه نکردم نگاشون نکردم  تا میترسیدم قرآن می‌خوندم  دیگه ندیدم اگه تو فکرشون باشم میبینم ولی الان   نه