2777
2789
عنوان

بغلی شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من توی این سن و تا حدود شش ماهگی خواسته اش بغل نبود بلکه میخواست در حالت نشسته و عمودی باشه همی ...

یه سوال

کریر برای نوزاد خوبه؟ به دردبخوره؟

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼
آفرین.منم میخام ده کیلو کم کنم ولی اصن نمیتونم ی دوتاراهکار بهم بده گلم

غذاتو قاشق قاشق کم کن تا اینکه فقط یه کفگیر برنج یا ماکارونی بخوری آنقدر کم کن تا اینکه هفته ای یه بار برنج بخوری بقیه روزای هفته انواع سوپ، آش و عدسی بخور آبدوغ خیار هم خوبه هم شکمت سیر میشه هم آبکیه یبوست نمیشی سینه یا ران مرغ رو بدون نون بخور سیب زمینی سرخ کرده و انواع سس اصلا نخور نان سفید رو حذف کن به جاش نان سنگک و نان جو اندازه کف دست فقط واسه صبونه بخور بستنی و شیرینی و نوشابه و دلستر همه رو حذف کن قبل از خوردن غذا یه لیوان آب ولرم با یه قاشق آبلیمو یا سرکه سیب مخلوط کن بخور نصف معدتو میگیره غذا کمتر میخوری😍 

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
نمیمونه اصلا

کم کم عادتش بدین 

بذارین رو زمین دراز کش شیرش بدین 

خیلی سخته بچه بغلی بشه 

وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

یه سوال کریر برای نوزاد خوبه؟ به دردبخوره؟

کلا خیالتو راحت کنم 🥲 هیچ قانونی وجود نداره که بگی کدوم خوبه کدوم بد کاملا بستگی به سلیقه نی نی داره . مثلا من برای دختر اولیم خریدم روی سیسمونی جز چند بار استفاده اش نشد نو موند چون برای حمل و نقل زیاد خوش دست نیست اقایون بیشتر میتونن حملش کنن ولی برای دختر دومیم همین کریر شد عصای دست چون توش میخوابید می نشست . برای گهواره هم همین تجربه رو دارم 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
غذاتو قاشق قاشق کم کن تا اینکه فقط یه کفگیر برنج یا ماکارونی بخوری آنقدر کم کن تا اینکه هفته ای یه ب ...

مرسی گلم لطف کردین میتونم درخواست بدم.در این مورد لطف کنین راهنماییم کنین گاهی؟.ببخشید

......خدایا ب توکل نام اعظمت.
مرسی گلم لطف کردین میتونم درخواست بدم.در این مورد لطف کنین راهنماییم کنین گاهی؟.ببخشید

خواهش میکنم🌹بله که میتونین😚

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
قربونت عزیزم لطف دارین

چرا اسمتو کمال گذاشتی

براش کارتون بزار بعضی بچه ها کارتون میبینن تو چند ماهگی 

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است

زیاد بغلش کردی کم کم عادتش بده تو گهواره بخوابه وباشه 

اولش سخته ولی درست میشه 

اگر آلان درستش نکنی بعداهم‌همینجور میمونه اذیت میشی

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤