خانوما بچم. چهارماهشه ب شدت بغلی، ن که فقط بغل منو بخواد، کلا میگه بغلم کنین، رو زمین بذارمش انقدر جیغ میکشه ک عصابم خورد میشه، نگین ک نوزاد ب بغل نیاز داره این دیگه غیر طبیعیه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آفرین.منم میخام ده کیلو کم کنم ولی اصن نمیتونم ی دوتاراهکار بهم بده گلم
غذاتو قاشق قاشق کم کن تا اینکه فقط یه کفگیر برنج یا ماکارونی بخوری آنقدر کم کن تا اینکه هفته ای یه بار برنج بخوری بقیه روزای هفته انواع سوپ، آش و عدسی بخور آبدوغ خیار هم خوبه هم شکمت سیر میشه هم آبکیه یبوست نمیشی سینه یا ران مرغ رو بدون نون بخور سیب زمینی سرخ کرده و انواع سس اصلا نخور نان سفید رو حذف کن به جاش نان سنگک و نان جو اندازه کف دست فقط واسه صبونه بخور بستنی و شیرینی و نوشابه و دلستر همه رو حذف کن قبل از خوردن غذا یه لیوان آب ولرم با یه قاشق آبلیمو یا سرکه سیب مخلوط کن بخور نصف معدتو میگیره غذا کمتر میخوری😍
وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد
کلا خیالتو راحت کنم 🥲 هیچ قانونی وجود نداره که بگی کدوم خوبه کدوم بد کاملا بستگی به سلیقه نی نی داره . مثلا من برای دختر اولیم خریدم روی سیسمونی جز چند بار استفاده اش نشد نو موند چون برای حمل و نقل زیاد خوش دست نیست اقایون بیشتر میتونن حملش کنن ولی برای دختر دومیم همین کریر شد عصای دست چون توش میخوابید می نشست . برای گهواره هم همین تجربه رو دارم
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بچه ها من مقاله خارجی میخوندم میگفتن زیر یک سال نیاز بچه ست باید برآورده بشه چیزی به عنوان بغلی شده وجود نداره،یه بچه بغل بیشتر احتیاج داره،باید انجام بشه
براش کارتون بزار بعضی بچه ها کارتون میبینن تو چند ماهگی
دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است