2777
2789
بدبختی منم این ک زبون ندارم فقط حرص میخورم و غصه. کنارمم شوهر بدبختم غصه میخوره جاریم سیاست داررر ...

اگر گفت چرا لاغر شدی بگو خواستم تنوع بدم اگر گفت سیاهی بگو سبزه عزیزم شوهرم سبزه دوست داشت که اومد منو گرفت خلاصه اینجور جواب بده یا حرفتو باشوخی بزن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر گفت چرا لاغر شدی بگو خواستم تنوع بدم اگر گفت سیاهی بگو سبزه عزیزم شوهرم سبزه دوست داشت که اومد م ...

وای اشتباه خوندی فککتم😂من خودم پوستم روشنه همسرم سبزه

اون هی ب همسرم میگفت لاغرشدی سیاه شدی

این یعنی زنت بهم نمیرسه

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊
وای اشتباه خوندی فککتم😂من خودم پوستم روشنه همسرم سبزه اون هی ب همسرم میگفت لاغرشدی سیاه شدی این ی ...

اهااااان   چپکی خوندم خب بش بگو من همینشو دوس دارم . بگو من بش گفتم لاغر کنه ورزشمیکنه و ازبن حرفا 

اهااااان    چپکی خوندم خب بش بگو من همینشو دوس دارم . بگو من بش گفتم لاغر کنه ورزشمیکنه و ...

حالا واقعا طفل معصوم همس فوتبال میکنه. ومیدونه من حیاسم رواین قصیه

تااونامیگن سریع میگ ژنتیکم اینه وفوتبال میکنم. لعنت ب همممشونن ک منوعصبی میکنن واونم میترسه من ناراحت شم 

چراملت ب همممه چی کاردارن

حالا واقعا طفل معصوم همس فوتبال میکنه. ومیدونه من حیاسم رواین قصیه تااونامیگن سریع میگ ژنتیکم اینه ...

خب تو چرا اینقد حساسی اگر میدونی کسی ازذیتت میکنه ازش دور شو ارامش خودتو همسرت فقط مهمه

خب تو چرا اینقد حساسی اگر میدونی کسی ازذیتت میکنه ازش دور شو ارامش خودتو همسرت فقط مهمه

حساس شدم متاسفانه. دوسندارم ببین خیلیاشون حسادت میکنن همسرم هواموداره واز عمد حرفی میزنن حساسشم. ومنم سیاست صفر😎حساس میشم