2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نه منظورم اینه که رو من کراش داره؟🗿😑😂

بله‌‌ایشون‌ متقابلن‌ شما‌‌ را‌ دوست‌ داره‌.وصد‌در‌صد‌ با‌ حرکات‌ ورفتاراش‌ اینو‌ به‌ شما‌ نشون‌داده‌.ولی‌ کمی‌ کم‌ رو‌ هستش

تورو خدا منو جواب بده همسرم رفته اشتی میکنیم یا جدا میشیم😔

همسر‌ شما‌ فعلا‌ خیر‌ اشتی‌ نمیکنه‌.ایشون‌ داره‌ به‌ شما‌ خیانت‌ میکنه‌.وایشون‌ را‌ طلسم‌ کردن‌.طلسمشو‌ بدین‌ باطل‌ کنن‌ ویک‌ دعای‌ محبت‌ براش‌ بگیرید‌ برمیگرده

همسر‌ شما‌ فعلا‌ خیر‌ اشتی‌ نمیکنه‌.ایشون‌ داره‌ به‌ شما‌ خیانت‌ میکنه‌.وایشون‌ را‌ طلسم‌ کردن‌.طلسم ...

😔

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
خیر‌دوستت‌ نداره‌ چون‌ دلش‌ گیر‌ کس‌ دیگس‌.و‌ازدواج‌ نخواهید‌ کرد‌.

من یکبار از شما موضوع دیگه در تاپیک دیگه پرسیدم پاسخ شما معقول بود ممنونم 

الان ممکنه به من این نیتم هم پاسخ بدید لطفا

درباره کار

اینکه کی شاغل میشم؟ و کارم درست میشه؟

منتظر پاسخ یک شرکت هستم استادی برام درست کنه؟ و یک استاد که خودش پاسخ بده هستم

کدوم درست میشه

کلا هرچی دررابطه با شغلم میتونید بگید ممنون میشم 

من یکبار از شما موضوع دیگه در تاپیک دیگه پرسیدم پاسخ شما معقول بود ممنونم  الان ممکنه به من ...

سلام‌.عزیزم‌ قبلا‌‌ازم‌ سوال‌‌کردی‌‌وپاسخ‌ شما‌ را‌ دادم‌.واما‌این‌ سوالت‌.در‌ کارت‌‌گره‌ وپیچش‌ افتاده‌.وکمی‌‌خسته‌ شدی‌ از‌ این‌ همه‌ تلاش‌ برای‌‌کار‌.وهمیشه‌ به‌ در‌ بسته‌ میخوری‌.طلسم‌ قفل‌ بند‌ داری‌.باید‌ بدی‌ این‌ طلسمو‌ ‌ برات‌ بازکنن‌.تا‌ مشگلت‌ حل‌ بشه‌.خودتم‌ همیشه‌ سوره‌ یوسف‌ والرحمان‌ بخون‌گره‌ گشاست‌.طلسمو‌ بدی‌باطل‌ کنن‌.شغلت‌ درست‌ میشه‌.وشغل‌ خوب‌ گیرت‌ میاد.اگر‌ هروقت‌ باطلش‌ کنی‌ ۴۵‌روز‌دیگش‌ شاغل‌ میشی‌.

حستون به نیت من چیه؟  امسال رشته و دانشگاهی که می خوام و قبول میشم؟

@mahhsoon  

میشه اگر اومدین و پیامم رو دیدین لطف کنین مال منم بگید؟

احتمالا وقتی ، از درد میوفتی رو زانوت من خیلی دور از توعم ، روی زانوی خودم.💙🪼 https://t.me/FaalHoosh_bot?start=1159340394
سلام‌.عزیزم‌ قبلا‌‌ازم‌ سوال‌‌کردی‌‌وپاسخ‌ شما‌ را‌ دادم‌.واما‌این‌ سوالت‌.در‌ کارت‌‌گره‌ وپیچش‌ افت ...

سلام 

از پاسخ شما سپاسگزارم

این طلسم قدیمی هست؟ چند وقته زدن؟

بهتون درخواست دوستی دادم

سلام میتونم ازتون سوال بپرسم؟ 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بله‌ قبول‌ میشید‌.نگران‌ نباش

سلام عزیزم ممنون میشم بهم جواب بدید. من خواستگاری دارم که چند سری از طریق واسطع اقدام کردن تا ما شماره دادیم . هنوز زنگ نزدن‌و یک ماه میگذرع.بنظرت زنگ میزنن و کی؟؟

2827
2791
2779
2792