2777
2789
عنوان

دلم برای عشق سابقم تنگ شده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 26 پست
پشیمونم انقدگفتن عمرزیادنمیکنه با ی کلیع ترسیدم چجوری کناربیام

تحمل کن

بزار زمان بگذره.. 

من منتظرم یکی مثل شما پشیمون بشههه و مطمئن هم هستم میشه 

البته من سالمم و هیچ مشکلی که ندارم بماند 

ازش سرتر هم بودم.  10روزه از من بخاطر خانواده اش گذشته.. 

حالا بره ببینم کسی مثل من براش میشه یا نخ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تحمل کن بزار زمان بگذره..  من منتظرم یکی مثل شما پشیمون بشههه و مطمئن هم هستم میشه  الب ...

الهی پشیمون بشه وبهش برسی... من خانوادش موافقت بودن بامامانش درارتباط بودم منوعین دخترش میدونست من خودم گندزدم ناجور ولی خداروشکر یکیوگرفته ازمن پایین تر اینوسپاس گزار خدامم 

الهی پشیمون بشه وبهش برسی... من خانوادش موافقت بودن بامامانش درارتباط بودم منوعین دخترش میدونست من خ ...

دعا کن تا دیر نشده پشیمون بشه و برگرده 

چون اگر دیر بشه درسته ازدواج نمیکنم ولی دیگ ام نمیتونم بهش برگردم. 

بیخیال بابا.. دل کارش همینه دیگه..بعدم تو نه اولین عاشقی نه آخریش خودتو سرگرم کن و تا اومد تو ذهنت ...

هیچوقت اینجورنبودم تاامشب قفلی شدع روذهنم دلم تنگه حس میکنم انرژی وارتعاش اونع برامن میفرسته چون وقتی باهم بودیم تامیومد ب ذهنم ب گوشیم نگاه میکردم میدیدم داره زنگ میزنه یا ی شب ک کات بودیم اومد توذهنم ب گوشیم ک نگاه کردم دیدم پیام داده نوشته دلم تنگته حالا امشبم بعدازمدت ها بازم یکی ازاونشب هاس فکرکنم بااین تفاوت خطموعوض کردم ودیگع ردی ازم نداره

دعا کن تا دیر نشده پشیمون بشه و برگرده  چون اگر دیر بشه درسته ازدواج نمیکنم ولی دیگ ام نمیتونم ...

چراازدواج نکنی من چون طرفم واقعامنوخاست پشیمونم تو ک بدی ازش دیدی قیدتو زد بخاطرخانوادش توم پارودلت بزار

هیچوقت اینجورنبودم تاامشب قفلی شدع روذهنم دلم تنگه حس میکنم انرژی وارتعاش اونع برامن میفرسته چون وقت ...

بیخیال دوست من...

ذهنتو مشغول یه چیز دیگه کن

پرونده‌ایه که بسته شده و این افکار و احساسات فقط خودتو اذیت میکنه

بیخیال دوست من... ذهنتو مشغول یه چیز دیگه کن پرونده‌ایه که بسته شده و این افکار و احساسات فقط خودت ...

درستع امیدوارم دیگه حتی ب ذهنمم نیاد من ب ایندم امید دارم اخه