2777
2789

بچها یک نفر سوغاتی داده بهمون بعد مامانم گفت میدمیش یکیشو ب دختر داییت(ازش متنفرم از دشمن دشمنتره) گفتم نمیخاد ابنا بعد گفت نه فلان اینا من چیزی نگفتم دیگ بعد رفتم دور سوغاتی ک یکیو رو بردارم باهاش عکس بگیرم بعد اومد گفت اینا ۴ تا بود الان ۳ تا است حتما تو برداشتی اگ برداشتی حرومت‌ و اینا گفت قسم بخور منم قسم خوردم😐 باز میگفت ن من اشتباه نمیکنم تو برداشتی این ۴ تا بوده درحالی ک اون فردی ک سوغاتی داد هم‌گفت ۳ تا اس مامانم‌میگ ن ۴ تا بود دروغ میگی اومد تو اتاقمم گشتت🥲💔خیلی ناراحتم میگفت اگ تو برنداشتی چرا میخندی (خیلی ناراحت بودم واسه اینکه نمیتونستم گریه کنم میخندیدم چون‌منو این شکلی شناخته)

همه جای ایران سرای من است💚🦁❤️

بعد من از اونایم ک خیلی حساسم هزارتومن اگ باید ب کسی بدم حتی اگ گفته باشه نمیخا باید پول رو بدم خیلی ناراحتم این شکلی منو شناختن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد من از اونایم ک خیلی حساسم هزارتومن اگ باید ب کسی بدم حتی اگ گفته باشه نمیخا باید پول رو بدم خیلی ...

مامانت چه بانمکه .ببخشید خندم گرفت .بابا خیلی حساس نشو .مامانته یه چیزی گفته

لایک نکنید .توروخدا 
نمیخوام توهینی کنم ولی مادری که به بچه ی خودش اعتماد نداره دیگه چطور مادری اع واقعا مگه میشه آخه 😐

😅💔بخدا میخواستم باهاش بحث کنم هیچی نگفتم فقط خندیدم

خیلی حس بدیه 

من جات بودم به هیچ کدوم دست نمیزدم میگفتم بده به هرکس دوس داری من سهمم برداشتم مگه نمیگی دزدم 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خیلی حس بدیه  من جات بودم به هیچ کدوم دست نمیزدم میگفتم بده به هرکس دوس داری من سهمم برداشتم م ...

🥲حالا میخام همینکارو کنم مرسی❤️🙏🏻