2777
2789
بزودی تمام دهه شصتی ها و هفتادی ها از مرز ازدواج عبور میکنن 

و جالبه پسراس دهه شصتی با دهه هشتادی ها یا هفتادی ها ازدواج میکنن . من هرچی خواستگار داشتم دهه شصتی بود

برای ازدواجم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات مهمونم کن

چی رو 

متاسفم شخصیتت معلوم شد

منظورم عنوان تایپک و ازدواجه

دنبال چی می گردی بی شخصیت

اعتماد به نفسمو تحت هر شرایطی حفظ می کنم...بینی مو تابستون عمل می کنم... زبانم رو تابستون فول می کنم. برا مهاجرت تحصیلی اقدام می کنم و سپتامبر2024 میرم دانشگاه(چین)

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چون پسرامون ظاهر پسند دخترامون پول پرست شدن 

سلام دوستان .منم مثل خیلی دخترای مجرد بللای ۳۰ نا امید بودم ولی ب لطف چله های ک برداشتم واسم معجزه شد ..ی اقای ک همه چی تموم نصیبم شد ....چله سوره تکویر برداشتم هدیه کردم ب شهید عبدالحمید حسینی..زیارت عاشورا ام میخوندم وقت کردنی هر دعای ک میخوندم از طرف شهید هریه میکردم ب امام زمان ...الان داداشام حسودی میکنن میخوان ب زور جدام کنن توروخدا برام حمد بخونید راضی بشن زود برم سر خونه زندگیم عروسی نمیخوام مشهد میرم ..پدر ندارم عروسی بگیره برام 😭💔