2777
2789
عنوان

لرزش دست

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 26 پست
منم وقتی خیلی استرس بگیرم دستام میلرزه همش مال فشار عصبیه مال اعصابه دکترم رفتم همینو گقت با تنگی ن ...

من حالت عادی حتی وقتی تو اتاقمم دیگه بیرون که میرم ادم جدید میبینم که اصلا نگم

نمیشه اخه همه به روم میارن فشار روانی خیلی روم هست گفتم اگه با قرصی چیزی رفع شه خوبه

نه عزیزم چاره ش فقط چند تا نفس عمیق و ریلکس کردن و دوری از استرسه منم خیلی معذب میشم وقتی دوستام ب روم میارن ولی باهاش کنار اومدم و ب شوخی میگم نتیجه داشتن پدر عصبیه..واقعا تو خانواده ما ارثی از پدر دستهامون همه کم و بیش میلرزه .

ریپلای های اسی رو فقط  میبینم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم چاره ش فقط چند تا نفس عمیق و ریلکس کردن و دوری از استرسه منم خیلی معذب میشم وقتی دوستام ب ر ...

پدررعصبی... مادر عصبی...خودمم عصبیم 

پاهامم تکون میدم اصلا یه دیقه اروم نمیگیرم

عزیزم همه گوه میخورن بهشون بگو به شما ربطی نداره چون بنظرم کسی که میبینه یکی علناا یه مشکلی داره بیج ...

کم از گوشی استفاده میکنم عزیزم 

اون سری هم یه دبیر بود به روم اورد من نمیدونم واقعا چی با خودشون فکر میکنن تو همه چی باید اظهار نظر کنن

منم وقتی خیلی استرس بگیرم دستام میلرزه همش مال فشار عصبیه مال اعصابه دکترم رفتم همینو گقت با تنگی ن ...

خب من استرس هم نداشته باشم ولی اورتینک زیاد میکنم بازم میلرزن دیگع واقعا روانی شدم از دستش

یع مداد نمیتونم بگیرم دستم

شما رفتی دکتر دارویی درمانی چیزی نداشت؟

باشه مرسی عزیزم انجامش میدم ببینم نتیجه میده یا نه  چون یه مدت گل گاو زبون میخوردم بازم تاثیری ...

عزیزم اگه میخای تیروییدت خوب بشه فقط باید ارامش داشته باشی من پرکاریم شدید بود از دارو متنفر بودم دوازده کیلو کم کرده بودم ولی با عشق دادن به غده تیروییدم و نمک دریا سالم سالم شدم در کمتر از یکسال

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

خب من استرس هم نداشته باشم ولی اورتینک زیاد میکنم بازم میلرزن دیگع واقعا روانی شدم از دستش یع مداد ...

پس تو خیلی دیگه مشکلت جدیه یا هر لحظه استرس داری که اینجوری میشی

والا انقده دارو برام نوشت پارسال هیچ کدوم رو نخوردم همه رو دور ریختم گفتم من خودم میدونم دردم از چیه

اسم داروهارو هم بخدا یادم نمیاد ولی زیاد بودن

من ۲۰سالمه از اعصابمه،همش دستم میلرزه

منم 24 سالمه و دقیقن همین مشکلو دارم خسته شدم از لرزش دستام اصن یادم نیس از بچگی فک کنم این مشکلو داشتم

بماند که دوران مدرسه چه عذابایی کشیدم از سر ترس اینکه مثلن نکنه معلم صدام کنه جلو یچیزی بنویسم بقیه ببینن لرزش دستمو وحشت داشتم مشکل اصلی زمانی شروع شد که خاستم گواهی نامه بگیرم و دکتر رفتنمم بخاط همین موضوع بود خداروشکر یکم نسبت به قبل لرزشام بهتر شده قبلن حتی نمیتونسم یه عکس بگیرم همش تار میشد چه مهمونایی که چای نخوردم به خاطر همین مشکل:((

منم 24 سالمه و دقیقن همین مشکلو دارم خسته شدم از لرزش دستام اصن یادم نیس از بچگی فک کنم این مشکلو دا ...

من کاملا اوکی بودم

ی مدت تو زندگیم فشار روحی روانی دارم ب شدت، برا همین دستام همش میلرزن

به خواهر و مادر این زندگی سلام ویژه‌ای دارم