2777
2789
عنوان

چندین ماهه عذاب وجدان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 31 پست
یعنی اون دنیا خدا راضیشون میکنه؟ میترسم خانوادم اون دنیا حلالم نکنن

عزيزم روز عيد حتما  نماز عيد بخون جه عيد فطر باشه جه عيد قربان. خيلي به دردت ميخوره براي اون دنيا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی میگی با یک توبه واقعی همه گناهام پاک میشه ؟ پس چرا این نجواها از ذهنم نمیره 

نجوا می‌شنوی ؟ فکر کنم نجوای شیطانیه میخواد از لطف خدا دورت کنه سمت مسیر توبه نری و بهت میگه فایده نداره

نجوا می‌شنوی ؟ فکر کنم نجوای شیطانیه میخواد از لطف خدا دورت کنه سمت مسیر توبه نری و بهت میگه فایده ن ...

اره دقیقا همش ناامیدم میکنه شکنجه روحی بهم میده میگه خدا تا جبران نکنی برای آدماش توبه نمیپذیره بعدم تو اصلا توبه نمیتونی کنی 

مالی ضرر زدی  بدرفتاری کردی  خوب سر بسته یه چیز بگو تا بگم چطور جبران کنی

یکی اینکه خیلی پول برداشتم خیلیی بدون اجازه و اینکه باعث شدم این ناخواسته بدون برنامه ریزی بود یکی از اعضا خانوادم مریض بشه

اره دقیقا همش ناامیدم میکنه شکنجه روحی بهم میده میگه خدا تا جبران نکنی برای آدماش توبه نمیپذیره بعدم ...

نقششع میخواد از رحمت خدا ناامیدت کنه

به حرفش گوش نکن 

عقیقه کن و نذر کن و چله بردار ......

یکی اینکه خیلی پول برداشتم خیلیی بدون اجازه و اینکه باعث شدم این ناخواسته بدون برنامه ریزی بو ...

پولها رو باید وقتی خودت کار کردی و پول دار شدی جبران کنی 

مریض شدن هم تقصیر تو نبوده به نظرم این مورد الکی خودت شکنجه میدی ولی ازش مراقبت کن تا سلامتیش رو بدست بیاره

انشالله صد و بیست سال عمر کنی ولی مثلا در حال جبران بودی و از دنیا بری چون در حال جبران بودی بخشیده ...

خیلیی ممنونم عزیزم از دعای خیرت امیدوارم همیشه سلامت باشی و به همه آرزوهات برسی خانواده ات هم سلامت باشن

2790
2778
2791
2779
2792