2777
2789
عنوان

درد شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 21 پست
سلام گلم تو دردت خوب شد؟ چیکار کردی  اندو یا کلون لازم بود انجام بدی یا ن؟  مخا ...

رفتم دکتر برام ازمایش کالپروتکتین نوشت ک امروز رفتم انجام دادم.جوابش۵شنبه حاضره.که اگه خوب بود جواب نیاز به کلونوسکوپی نیست و دکتر احتمال داده رودم تحریک پذیره

ولی درد شکمی رو همچنان دارم ب همراه دفع شل و کاهش وزن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

رفتم دکتر برام ازمایش کالپروتکتین نوشت ک امروز رفتم انجام دادم.جوابش۵شنبه حاضره.که اگه خوب بود جواب ...

مخاط در مدفوع هم داشتی تا حالا؟؟؟ 

منم میخوام انجام بدم میترسم خیلییی 

سلام عزیزم کلون و اندو دادی؟ نتیجه چی بود؟ شما مخاط در مدفوع داشتی ؟ استرسی هسی  من ...

سلام دوست عزیزم عذرخواهی می کنم اینقدر دیر جوابتون دادم 

من هم هلی‌کو باکتر دارم و هم التهاب شدید معده و پولیپ روده داشتم که موقع کلون پزشک برداشت 

برای معده که الان تحت درمان هلی‌کو باکترم و آنتی بیوتیک و دارو معده استفاده می کنم 

البته چون چند روز بعد از آندو و کلون کرونا هم گرفتم باز شرایط معده‌م بدتر شد

در کل  فست فود سرخ کردنی ادویه میوه خام نوشیدنی و آب میوه برای من ممنوع کرده میوه بدون اسیدی بشکل پخته باید بخورم 

سلام دوست عزیزم عذرخواهی می کنم اینقدر دیر جوابتون دادم  من هم هلی‌کو باکتر دارم و هم التهاب ش ...

سلام عزیزم ، مرسی جواب دادی 

نمونه هم گرفت سالم بود؟؟ 

برا شما هم دکتر قبل کلونسکوپی چیزی نگفت که مثلا خیالت راحت شه؟ 

من خیلی استرس دارم 😢

سلام عزیزم ، مرسی جواب دادی  نمونه هم گرفت سالم بود؟؟  برا شما هم دکتر  ...

عزیزم درد معده گفت به دلیل هلی‌کوباکتر و التهاب هست 

ولی دارویی برای روده نداد فقط پودر ملین بهم داد که البته چند وقت قبل هم می خوردم

ان شاالله برای شما هم به سلامتی میگذره ولی حتما پیگیری کنید 🌹🌺