2777
2789
عنوان

دخترا بیاین!

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 42 پست
بهش گفتم کی شماره منو بهت داده بلاک کرد

بلاک کرده نخواسته پیگیر تر شی 

پسره باید بگه کار من نیست توقع داری بگه کار من بوده 

من حتی میگم طرف دعا نویسم نبوده از طرف پسره زنگ زده بترسونت بعدشم دیده تو برات مهم نیست فقط پیگیر شدی ببینی شمارتو کی داده ترسیده بلاک کرده چون اگه واقعا دعا نویس میبود بلاکت نمی‌کرد قانعت می‌کرد شک نکن 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
اخه میگی شمارتو کسی نداره جز خانوادتو همین پسره کار آدم دیگه ای نمیتونه باشه خودت چی فکر میکنی ؟؟

والا همچی ازش برمیاد

یبار ب دروغ خدشو زد جا مادرش ک پسرم تصادف کرده تو کماس

۷روز دروغ میگفت

بنظرت بهش بگم؟

یکی از دوستاش هست همچیشو میدونه

میگم ب اون بگم؟

نمیخام با خدش حرف بزنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا اصلا نمیشناسمش اخه کی شمارمو داده بهش فقط اون پسر شمارمو داشت ک فک نکنم همچین ادمی باشه من ب ...

بخدا نمیخوام تهمت بزنم ولی شاید همون پسره داده 

تو این زندگی نباید به چشم خودتم اعتماد کنی

یکم فکر کن شاید کسی فامیلی چیزی شمارتو داده یا طلسمت کرده یا توی گروهی باشی شمارتو فامیلی کسی برداشته 

بهش پیام بده بگو اگه راس میگی کی اومده پیشت طلسمم کرده؟

اسم اون شخص رو بگو ببین چی‌میگه شاید اسمش رو گفت

والا همچی ازش برمیاد یبار ب دروغ خدشو زد جا مادرش ک پسرم تصادف کرده تو کماس ۷روز دروغ میگفت بنظرت ...

پس برمیاد از همچین پسری از این کارا بکنه 

من که میگم نه طلسمی در کاره نه دعا نویسی پیگیر نشو نه از خودش نه اون رفیقش 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

چون میگی بلاکم کرده اگه واقعی بود تا یک سوال میکردی ازش که به این راحتیا بیخیال نمیشد چون تا جایی که من دیدم این دعا نویسا آدمای خیلی پیگیرین که از طریقی به دروغ پول بگیرن

از طرف پسره بوده شک نکن

بخدا نمیخوام تهمت بزنم ولی شاید همون پسره داده  تو این زندگی نباید به چشم خودتم اعتماد کنی یک ...

نه نه فامیل؟

هیشکی شماره منو نداره تو هیچ گروهی نیستم

نگفت اسمشو

من بیشتر وقتا حسم درست میگه خودم اعتماد نمیکنم بهش حتی وقتی ب دروغ گفت تصادف کرده حسم گفت دروغه

نمیخام باهاش حرف بزنم

ب دوستش بگم؟

و بعد بلاکش کنم

ادم خسیسیه و بشدت مودی

والا چی بگم ولی ولش کن پول مفت و زور بهش نده بگو دست از سرم برادر وگرنه با پلیس طرفی

میرم به جرم مزاحمت ازت شکایت میکنم 

بگو اصلا میرم پیش یکی دیگه طلسم رو باطل میکنم ولم کن آقاا😫

خیلی کارش زشت بود ولی این طرف ک زنگ زده بود دعا نویسه از چنفر پرسیدم

چقد حیوونه پسره