2777
2789
عنوان

ماشینی که با پول مهریه خریدم..

| مشاهده متن کامل بحث + 16539 بازدید | 397 پست

وقتی بلد نیستی چرا می‌خری !؟

طلا می‌خریدی 

یه کسب و کاری راه می انداختی که پولت بیشتر بشه که بهتر بود تا این وضعیت 

خودتون میدونین جامعه ما پذیرش دختر سن کم با مهر طلاق رو نداره

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•

تاپیک هاتو خوندم فقط میتونم بگم حیف ک چقدر بد ذاتی از اولم با ایرادات الکی و قر و فر بیش از حد خودت مشخص بود طلاق میگیری فقط اون مسر روبد بخت کردی چقدر شرف داشتن بهت مهریه هم دادن من بودم میذاشتم موهات رنگ دندونات سفید شه ن اینکه هنوز طلاق نگرفته بودی گل این و اون بودی حق داشتن ک میگفتن انقدر پول خرجت نکنن لیاقت نداشتی امثال تو اسم دختر رو ننگ دار میکنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک هاتو خوندم فقط میتونم بگم حیف ک چقدر بد ذاتی از اولم با ایرادات الکی و قر و فر بیش از حد خودت ...

بدذات تویی بیشعور ایشالله سر خودت و عزیزترین کست بیاد که دیگه نشینی مردمو قضاوت کنی تو چه میدونی من چی کشیدم؟فقط اون بدبخت شده؟؟

چه قر و فری؟😂ندیده خوب واسه خودت میبری و میدوزی

اره اره خیلی شرف داشتن دقیقا مثل تو🤣یه جوری میگه انگار کل مهریمو گرفتم

خداروشکر من راضیم اونی که دارع میسوزه تویی😂😂تو هیچوقت پولی خرج خودت نکن بدبخت 

والا امثال بیشعورایی مثل تو جامعه رو خراب کردن و باعث شدن همه ی مطلقه ها به یه چشم دیده شن چون کوته فکری

الانم هری

تاپیک هاتو خوندم فقط میتونم بگم حیف ک چقدر بد ذاتی از اولم با ایرادات الکی و قر و فر بیش از حد خودت ...

اینم میگم تا دیگه کسیو قضاوت بیجا نکنی

من خیلی از تاپیکامو چون نمیخواستم شناخته بشم پاک کردم دست بزن و دعواهارو کلا پاک کردم

اونموقع که تاپیکای من پربازدید بود مگه تو بودی و دیدی که الان از خودت حرف میزنی؟

توام از این بعد نخود هر اشی نشو نظرتو واسه خودت نگه دار

سلام عزیزم میشه درخواستمو قبول کنی  ی سوال داشتم

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨