mahi_sorati مدیر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 202 عنوان جاریم منو.. | مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 34 پست اول از همه بابت عنوان عذر میخوام من ۲۰ سالمه متاهلم و اهل مرندم دلم یه رفیق پایه میخواد باهم بریم کافه و پارک استخر و .... ولی هیچ دوستی ندارم و الان نمیدونم چجوری پیدا کنم شما چجوری دوست پیدا میکنین؟ 1403/01/23 | 19:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
انشرلی_تعلیقی عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 6077 خوب بهت رسیده دمش گرم خخ اره اقاییم دست و دلبازه😂😂 میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه
mahi_sorati مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 202 منم همسنتم هیچ دوستی ندارم،فکر کنم مشکل از خودمه البته زیاد باهاش مشکلی ندارم ولی دلم میخواد ... دقیقا منم همینجوری دلم تفریح جمعی دختراانه میخواد باشگاه میرم پلاتیس ولی هیچکدوم سنشون بهم نمیخوره
fojoshi عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 1313 دقیقا منم همینجوری دلم تفریح جمعی دختراانه میخواد باشگاه میرم پلاتیس ولی هیچکدوم سنشون بهم نمی ... زودم ازدواج کردی،ولی باز یه پارتنر داری من هیچییی😂اینقدر دلم میخواست تجربه های قشنگ داشتم نوجوونی و جوونی میکردم ولی خو
mahi_sorati مدیر استارتر عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 202 زودم ازدواج کردی،ولی باز یه پارتنر داری من هیچییی😂اینقدر دلم میخواست تجربه های قشنگ داشتم نوجوونی و ... 😂😂پارتنرم اکثرا سر کاره اره منم دلم جوونی میخواد