2777
2789
عنوان

سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 30 پست
برو از همون ک باهاش حال کردی الان میخای قاتل بشی بپرس گناهش گردن خودت

همون که باهاش حال کردم شوهرم بوده نمیدونستم باید قبلش از کسی اجازه بگیرم

بعدم من کلا یک ماهمه حتی قلب جنین هنوز تشکیل نشده چی میکی برا خودت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من نمیدونم چرا تا اسم سقط میاد همه یجوری گارد میگیرن انگار اون بچه رو اونا میخوان بزرگ کنن!!گناه کب ...

بله دقیقا من خودم با شوهرم مشکل دارم واقعا دلم نمیاد یه بچه بیارم تو این دنیا که حتی نتونم آرامش براش فراهم کنم

بله دقیقا من خودم با شوهرم مشکل دارم واقعا دلم نمیاد یه بچه بیارم تو این دنیا که حتی نتونم آرامش برا ...

بعدشم به آدم عذاب وجدان میدن

آدم همینجوری حالش بده با عذاب وجدان اینا بدترم میشه

وای خدا...چرا اینجوری میکنی؟یکی مثل من به هر دری میزنه هر نذری می‌کنه یکی هم اینجور راحت درباره از ب ...

انشالله که خدا یه میتی سالم بهت بده عزیزم

بخدا من خودم عاشق بچه ام پلی شوهرم سر کار نمیره باهاش مشکل دارم شاید بخوام جدا بشم

واقعا نمیخوام بیاد بعد عذاب بکشم ک بچه طلاقه یا تو خونه داره اذیت میشه

همون که باهاش حال کردم شوهرم بوده نمیدونستم باید قبلش از کسی اجازه بگیرم بعدم من کلا یک ماهمه حتی ق ...

عزیزم اینجا اکثرا متعصب و مذهبی هستن جای این سوال ها نیست. با دکتر و متخصص صحبت کنید اینجا فقط دعوا میکنن باهاتون 

اهان  سخته که اینجوری  چرا نمیره سرکار ،پس چجوری زندگی میکنین

نمیدونم میگه با حقوق ۸ تومن زندگی نمیشه کرد افکار مضخرف 

تا الان با پول طلا و قرض و فروختن بوده ولی خودم دیک نمیکشم بخوام تو این رابطه بمونم

وای خدا...چرا اینجوری میکنی؟یکی مثل من به هر دری میزنه هر نذری می‌کنه یکی هم اینجور راحت درباره از ب ...

انشالله که خدا یه نی نی سالم بهت بده عزیزم

بخدا من خودم عاشق بچه ام پلی شوهرم سر کار نمیره باهاش مشکل دارم شاید بخوام جدا بشم

واقعا نمیخوام بیاد بعد عذاب بکشم ک بچه طلاقه یا تو خونه داره اذیت میشه

من نمیدونم چرا تا اسم سقط میاد همه یجوری گارد میگیرن انگار اون بچه رو اونا میخوان بزرگ کنن!!گناه کب ...

از کجا معلوم که هزار جور اختلال پیدا کنه ؟

اگه واقعا اختلال پیدا کرد اون موقع بُکشتش 

قتل قتله دیگه فرقی داره ؟؟

میدونی مثل قتل میمونه کارت؟؟

میدونی اون دنیا همون بچه رو میبینی؟؟

میدونی خیروبرکت اززندگی میره؟؟؟؟

بشین برنامه زندگی پس از زندگی رو ببین..مرده وقتی رفته بود توکما همون بچه ای که بازنش سقط کرده بود رودید..

توبه رزق خدا شک داری..؟برکت دنیااومدنش بیشتر یا سقط..؟؟

خودت رو بدبخت نکن

میدونی مثل قتل میمونه کارت؟؟ میدونی اون دنیا همون بچه رو میبینی؟؟ میدونی خیروبرکت اززندگی میره؟؟؟؟ ...

به دنیا اومدنش هم مث اینه ک من یه بچه بی پول روانی تحویل جامعه بدم که بعد بزرگ بشه بره تو زندگی یه آدم دیک اونم اذیت بشه 

که بزرگ بشه روزی هزار بار بگه کاش به دنیا نیومده بودم و با دعوا و بحث دونفر دیگ زجر بکشه

ن من این بدی رو به حق بچه ام‌نمیکنم

من اگفقط مشکل مالی داشتم نگهش میداشتم و هیچ هراسی نبود میگفتم نهایتش خودمم کار میکنم ولی مشکل من فقط مالی نیست