a_piece_of_light مدیر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 78 عنوان دخترای معتقد و مذهبی بیاید یه لحظه 😊 | مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 29 پست سلام من ۱۷ سالمه و دنبال دوست می گردم. دوستی که هم سن و سال خودم باشه و تقریبا هم عقیده خودم باشه. کسی تو این سایت هست؟ 1403/01/23 | 02:19 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
a_piece_of_light مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 78 ۱۹ سالمه اگه مد نظرتون هست بسم الله 😅 وااای بالاخره دوست پیدا کردم خدایا شکرت 🤲🥹✨
بیتیجودی عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 2766 مهم نیست هر نوعی که بود، بود 😂 من یه سری معیار ها برای تشخیصش می دونم خب قشنگم منم برای همین پرسیدم که متوجه بشم معیار شما برای انتخاب یه دوست مذهبی و معتقد چیه
دخترانه۵۹ عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 16228 وااای بالاخره دوست پیدا کردم خدایا شکرت 🤲🥹✨ رامتین اسم پسره ها دقت کن به کاربری ها
رامتین_فندقی عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 975 وااای بالاخره دوست پیدا کردم خدایا شکرت 🤲🥹✨ قربونتون💖💕 من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂
a_piece_of_light مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 78 آدم تو سایت خیلی خوب نیس دنبال دوست بگرده ولی همزبون خوبه راستی همسنتم و مثلا مذهبیم هستم خیر ... خب من جای دیگه نتونستم پیدا کنم. خیلی درون گرا هم هستم و زیاد تو اجتماع نمی رم. 🥹 فکر کردم تو این سایت شاید بتونم پیدا کنم
رامتین_فندقی عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 975 رامتین اسم پسره ها دقت کن به کاربری ها نوشتم رامتین فندقیخوراکی مورد علاقهبزن تو اینترنت متوجه بشی من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂
رامتین_فندقی عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 975 وااای بالاخره دوست پیدا کردم خدایا شکرت 🤲🥹✨ منم دوستی ندارم در حال حاضرخوب شد که آشنا شدم باهاتون من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂
zahramohseni عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 3542 خب من جای دیگه نتونستم پیدا کنم. خیلی درون گرا هم هستم و زیاد تو اجتماع نمی رم. 🥹 فکر کردم تو این س ... درکت میکنم ولی خب انتخاب دوست صمیمی چیز ساده ای نیست کلا تو مجازی حواست جمع باشه💓 عاشق خوابم 🦥💜
دخترانه۵۹ عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 16228 درکت میکنم ولی خب انتخاب دوست صمیمی چیز ساده ای نیست کلا تو مجازی حواست جمع باشه💓 اگ حاجت داری تاپیک اخرم بیا ۳نفر مونده توسل به حضرت علی اصغر
zahramohseni عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 3542 اما بدم نمیاد باهم حرف بزنیم هر وقت که دوست داشتی 😊 عاشق خوابم 🦥💜
a_piece_of_light مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 78 خب قشنگم منم برای همین پرسیدم که متوجه بشم معیار شما برای انتخاب یه دوست مذهبی و معتقد چیه من گفتم. فرقی نمی کنه برام از کدوم نوع باشهمن خودم حد متوسطم و میانه رو. سعی می کنم تو هر موضوعی تحقیق کنم و ببینم چی درسته و چی غلط. حدیث امام علی:« خیر الأمور أوسطها.» بهترین کار ها میانه روی ست.
a_piece_of_light مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 78 اما بدم نمیاد باهم حرف بزنیم هر وقت که دوست داشتی 😊 باشه حتما. ممنون که مهربونی
رامتین_فندقی عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 975 بهت پیام دادم تو چت شخصی گلم من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂
a_piece_of_light مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 78 اگ حاجت داری تاپیک اخرم بیا ۳نفر مونده توسل به حضرت علی اصغر دیدم کاربری شما رو. حتما تو ختم هاتون شرکت می کنم. درخواست دوستی می دم تا گم نکنم کاربری تون رو ممنون. جزاک الله خیرا
دخترانه۵۹ عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 16228 دیدم کاربری شما رو. حتما تو ختم هاتون شرکت می کنم. درخواست دوستی می دم تا گم نکنم کاربری تون رو ... درخواست دوستی قبول نمیکنم ببخشید این ختم هم ۳نفر مونده امشب که نفری صد صلوات بفرستن