2777
2789
شغل فوق العاده پر استرس  واقعا کم آوردم دیگه .

یک مدت مرخصی بگیر خوب. 

اتفاق شغل خوبیه که.... 

همسر /خانوادت با نظرت موافق هستن؟ بعداز اونجا میخوای چی کار کنی؟ 10سال صبر کن 25 خودت باز نشت کن. 

. در خواست دوستی رررررررد 🗿😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا ما هر وقت رفتیم بانک داشتن باهم حرف میزدن یا از ۴ تا باجه دوتاش سرجاشون بودن بعد اینقدر دیر شما ...

همه مثل هم نیستن همسرم من به حدی به کارش مقید هست که زمانی که تماس میگیرم بهم میگه نمیتونم زیاد حرف بزنم مشتری معطل میشه.بعد وقتی بهش میگم خوب خیال کن منم مشتری هستم میگه پس لطف کن مثل بقیه  تشریف بیار نوبت بگیر تاکارت رو انجام بدم. 😬

من کارمند بانک هستم با 15 سال سابقه کار شب قدر از خدا خواستم منو از بانک راحت کنه  امروزم توی ...

چرا؟؟؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

درسته پول زیاد هست ولی خسته کنندس ساعت کاریس

بدتر از ساعت اداره کاره لعنتیه؟؟؟ 8 تا 5

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

یک مدت مرخصی بگیر خوب.  اتفاق شغل خوبیه که....  همسر /خانوادت با نظرت موافق هستن؟ بعداز ...

الان بازنشستگی شده 35 سال و شورای نگهبان هم تایید کرد .

خانمها می تونن با 25 سال بازنشسته بشن - ولی آقابون 35 سال .