پاک بودن باکره بودن ساده بودن خجالتی بودن کمحرف بودن هیچ جا هیچ جا هیچ جا ب دردم نخورد هرکی دریده و عوضی و بد بود رفت سر خونه زندگیش من نه.تاحالا کسی رو بغل نکردم تاحالا کسی رو نبوسیدم خونوادم سختگیرن تاحالا دیت نرفتم تاحالا کسی دستمو لمس نکرده تاخواستم حرف بزنم گفتن خفه شو دختر بچه ای پشت سرت حرف میزنن تا خواستم یکیو بخوام بهم گفت بد دختر بد. خواستن بده؟؟ازدواج بده ؟؟برای من ازدواج انگار گناهه عوف.۳۲ ساله مه بچه نیستم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خانواده هم تاثیر داره ، مث قبل نیس که بشینی تو خونه بیان خاستگاری یا باید دوس پسر داشته باشی یا خانو ...
من دوستپسرم نداشتم
خانوادمم نگشتن😐
مثل بقیه دخترا ، خواستگاری تفاهم ازدواج
بقیه اطرافیانمم کسی و ندیدم بادوستپسرش ازدواج کرده باشه جز یکی که بعد از ۶ سال جدا شد چون پسره بهش میگفت خرابی که با من دوست بودی از کجا بدونم قبل از من با کسی نبودی😐
نه عزیزم مونده پسر تا پسر از هر ۵ تا رابطه که دوست پسر دخترن۱ دونه تبدیل به ازدواج میشه
بنظرم بیشتر ایجاد وابستگیه که طرف ازدواج میکنه البته دختره هم باید با ملاک های طرف جور در بیاد یا پسره با ملاک های دختر ،ولی زمونه عوض شده ، هرچی بدتر شانست بیشتر
من دوستپسرم نداشتم خانوادمم نگشتن😐 مثل بقیه دخترا ، خواستگاری تفاهم ازدواج بقیه اطرافیانمم کس ...
خاستگار یجا دیدتت بالاخره ، اگ کسی مث قدیم بچپه تو خونه از کجا میخوان ببیننش ، این روزا خاستگار نیس مگ اینکه خودتو بکنی تو چشم طرف ، چون ازدواج ها کم شده بخاطر شرلیط