2821
2789
عنوان

بدبخت شدم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2175 بازدید | 85 پست
پلیس فتا  بی اعتیادی خودم بود  عکس عروسی گذاشتم  خودم قبول دارم

همسرتون پلیس فتا هست؟

ببخشید الان من نفهمید گذاشتن عکس عروسی باعث شد از طرف محل کار همسرتون مشکل ایجاد بشه و بهتون اخطار بدن یا خود همسرتون ناراحت بشه که چرا عکس عروسی پروفایل گذاشتین؟

از مشکلات اصلی ما ، قانع کردن ابله هاست ...!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کی عکس پروفت چک کرده؟

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹

ببین ازت تعهدی چیزی می گیرن 

اخراج نمی کنن

تا وقتی حکم قطعی نخورده خیلی مواظب باش

مواظب اطرافیانت مواظب حرف زدنت و ظاهرت 

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
ببین ازت تعهدی چیزی می گیرن  اخراج نمی کنن تا وقتی حکم قطعی نخورده خیلی مواظب باش مواظب اطرا ...

ایشالله ک درس بشه مگه ن نابود میشم🙂اخه سر مسائل سیاسی اینا بود ی چیزی سر ی اشتباه محضم

اخه بدون اینکه ازم تعهد بگیرن حکم تعلیق زدن

مگر چه عکسی بوده؟ الان که همه سر لختن و آزاد لباس میپوشن این همه سختگیری عجیبه. قبلا هم آتو دادی دستشون؟ یا فقط همین یکبار بوده؟ 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز