2777
2789
دوست داره ولی بهت ک گفتم ک فکر میکنه ترو نمیتونه خوشبخت کنه برا همین نمیخاد زیاد امیدوارت کنه یا واب ...

عزیزم

میشه‌بگی‌خصوصیات‌کسی‌که‌روم‌کراشه؟

و‌اینکه‌تفاوت‌سنیمون؟فامیلیم‌یا‌نه

دوستان عزیز ، کاربری دست دو نفر هستش!🩵با تشکر

دوست داره ولی بهت ک گفتم ک فکر میکنه ترو نمیتونه خوشبخت کنه برا همین نمیخاد زیاد امیدوارت کنه یا واب ...

سلام تورو خدا جواب منم بدین

حستون در مورد زندگیم؟

رای طلاق رو به خودم میدن؟

طلاقم؟

مهریه؟

اینده ام؟

بعد طلاق زندگیم چجوری میشه؟

مهریه همین اقساط رو پیش میره یا تغییر میکنه یا ممکنه مبلغی بهم بده؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه منم جواب بدی لطفاااا  خوشحاله ک کات کردیم؟ با کسی ر ل زده؟ چ حسی بم داره؟ درخواستشو قبول ...

حس میکنم نه خوشحال نه ناراحت نه با کسی رل نزده حسش نسبت به تو خنثی هس 

حسم میگه درخواستشو قبول نکن به صلاحت نیست

یا ابوفاضل آقای من😍🥺

میشه منم جواب بدی لطفاااا  خوشحاله ک کات کردیم؟ با کسی ر ل زده؟ چ حسی بم داره؟ درخواستشو قبول ...

حس میکنم نه خوشحال نه ناراحت نه با کسی رل نزده حسش نسبت به تو خنثی هس 

حسم میگه درخواستشو قبول نکن به صلاحت نیست

یا ابوفاضل آقای من😍🥺

حس میکنم نه خوشحال نه ناراحت نه با کسی رل نزده حسش نسبت به تو خنثی هس  حسم میگه درخواستشو ق ...

هعب

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

حس میکنم نه خوشحال نه ناراحت نه با کسی رل نزده حسش نسبت به تو خنثی هس  حسم میگه درخواستشو ق ...

حس علی بم چیه؟ 

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

سلام تورو خدا جواب منم بدین حستون در مورد زندگیم؟ رای طلاق رو به خودم میدن؟ طلاقم؟ مهریه؟ اینده ...

حس خوبی نسبت به زندگیت دارم بعد طلاق زندگیت یکم برات سخت میشه اما بعدش برات عادی میشه و موفق میشی 

در مورد مهریه هم حس میکنم ک تغییر میکنه

یا ابوفاضل آقای من😍🥺