2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیدم تو عید فطر ترکمن ها سفره میندازن رسمشونه یعنی  الان اسی گفته جنوبی ها کنجکاو شدم دلیلشو ...

مثل عید نوروز که سفره میندازن و میرین دید و بازدید و رسمتون هست

رسم جنوبی ها هم همینه! بعضیا سفره میندازن بعضیا هم هر وقت مهمون اومد پذیرایی میکنن و عیدی میدن  

من مغرور نیستم، فقط نیازی نمیبینم خودمو به آدم های بی ارزش ثابت کنم😌 در حدی نمیبینمتون که بخواین مانع خنده هام بشین😉🌹

من سفره نمیچینم قبلا انجام میدادم ولی امسال نه هر وقت مهموت اومد پذیرایی میکنم 🤩

چ جالب همین دیشب بابام از. این رسم میگف ک سالها پیش سفره مینپاختن هرچی داشتن مذاشتن وسط برا پذیرایی چون اون وقتا دسته دسته هی مهمون می اومده برا عید دیدنی البته ما. کوردیم ن جنوبی

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

عزیزم ماهی هوور ماهی تن من خریدم  شما میتونید بهم یاد بدید چطور باید پخته بشه

عزیزم برای سرخ کردن ماهی هوور اول ماهی هاتو تمیز کن و بشور و به هر اندازه ایی  که میخای برش بزن 

بعد به مدت نیم ساعت یا هم یک ساعت تو نمک و آبلیمو بخابون.  بعدش تو یه سینی یه لیوان آرد.  نمک. فلفل سیاه. ادویه. زردچوبه مواد خشک رو کامل باهم ترکیب کن و ماهی هاتو داخلش بِغلتون به طوری که تمام بدن ماهی از آرد پوشیده بشه و بعد تو روغن داغ سرخ کنید و سپس میل کنید. 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792