2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دیدم تو عید فطر ترکمن ها سفره میندازن رسمشونه یعنی  الان اسی گفته جنوبی ها کنجکاو شدم دلیلشو ...

مثل عید نوروز که سفره میندازن و میرین دید و بازدید و رسمتون هست

رسم جنوبی ها هم همینه! بعضیا سفره میندازن بعضیا هم هر وقت مهمون اومد پذیرایی میکنن و عیدی میدن  

🌱....Make the impossible,possible،

من سفره نمیچینم قبلا انجام میدادم ولی امسال نه هر وقت مهموت اومد پذیرایی میکنم 🤩

چ جالب همین دیشب بابام از. این رسم میگف ک سالها پیش سفره مینپاختن هرچی داشتن مذاشتن وسط برا پذیرایی چون اون وقتا دسته دسته هی مهمون می اومده برا عید دیدنی البته ما. کوردیم ن جنوبی

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

عزیزم ماهی هوور ماهی تن من خریدم  شما میتونید بهم یاد بدید چطور باید پخته بشه

عزیزم برای سرخ کردن ماهی هوور اول ماهی هاتو تمیز کن و بشور و به هر اندازه ایی  که میخای برش بزن 

بعد به مدت نیم ساعت یا هم یک ساعت تو نمک و آبلیمو بخابون.  بعدش تو یه سینی یه لیوان آرد.  نمک. فلفل سیاه. ادویه. زردچوبه مواد خشک رو کامل باهم ترکیب کن و ماهی هاتو داخلش بِغلتون به طوری که تمام بدن ماهی از آرد پوشیده بشه و بعد تو روغن داغ سرخ کنید و سپس میل کنید.