2777
2789
اخه محيط كوچيكه مردم ول نميكنن شايدم اصلا واسش مهم نيست نميدونم والا 

نامزدش باید ولش کنه  ولی به احتمال زیاد پسرره با دختر رابطه داشته گولش زده ک همچین کاری کرده  یه دخترم ک عکسایی لختشو ک دوس پسرش پخش کرده بود خودشو سوزونده بود احتمالا شمام دیدین

خدا جونم مواظب پسرم باش😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بارانا19سالته بچه ميخواي ؟برو باباخودت بچه اي كه لذت ببراززندگي

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

منم دبيرستان بودم با ابابم دعوام شد ميخواستم رگ دستمو بزنم خل بودم سن ادم كمه درست و غلطو نميدونه الان فكرشو ميكنم ميگم چقد ر كم عقل بودم

پس کی تو کوچه ما عروسی میشه😧
نامزدش باید ولش کنه  ولی به احتمال زیاد پسرره با دختر رابطه داشته گولش زده ک همچین کاری کرده &n ...

اره شيراز بود فك كنم من اصلا نميخوام حدسي راجع به اين دختره بزنم گناه داره دستش از اين دنيا كوتاه شده

واااااااااااااااااااااای دختر بیچاره  ...منم تو اوج این دوره ی مسخره بود که گیر به قول خیالبافایی مث خودم عشقو عاشقی افتادمو ازدواج کردم ....جا این که مث آدم از فرصت فوق العاد هی تحصیلی که واسم پیش اومد استفاده کنم و از زندگی لذت ببرم. 

بچه ها بخدا غر ها و نارضایتی های دوران مجردی و 19 20 سالگی واااالا بخدا  ببخشیدا چس نالس!!!! بجای گرفتن تصمیمات هیجانی و غلط که یه عمرررررررررررررررررر پشیمونتون کنه از زندگیتون لذت ببرید

منو پسرم...شما همه...خخخخخخخخ
اره شيراز بود فك كنم من اصلا نميخوام حدسي راجع به اين دختره بزنم گناه داره دستش از اين دنيا كوتاه شد ...

یکیم  کلیپش هست خودشو از بالکن مدرسه جلو چش دوس پسرش پرت میکنه پسر زود میدوه از دیوار بالا میره بعد بر میگره میشنه رو زمین

خدا جونم مواظب پسرم باش😍
اره 19سسالمه  دوس دارم بچه رو زیاددد

بچه سختي زياد داره مسئويت داره كلي فداكاري ميخواد همش با مزگي و شيريني نيست اماده اي واسه اينا؟واسه بجه دار شدنت مشكلي هست؟

شاید با پسره رابطه داشته نتونسته ب خودش قبول کنه ک طرف نامزد کرده بیچاره دختره هم سن منه😭😭😭

والا مردم‌تو عقد دودلن ک رابطه داشته باشن یا نه اونوقت ی دختر چرا باید تو دوستی رابطه کامل داشته باشه خب؟

تربیت خانوادگیشم ب تاثیر و تقصیر نیست

دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍
نامزدش باید ولش کنه  ولی به احتمال زیاد پسرره با دختر رابطه داشته گولش زده ک همچین کاری کرده &n ...

موافقم. پشت سر مرده حرف زدن خوب نیس ولی منم میگم رابطه ی نزدیک ...  داشتن که دختر به مرگ راضی شده...  دوست بودن خالی کارش به اینجا نمیکشه

منو پسرم...شما همه...خخخخخخخخ

اول اینکه خدارحمتش کنه دوم اخه خواهر گلم چرا باپسرا دوست میشن ک اینجور شکست بخورن باید خیلی متین و محترمانه بشینن تا پسر بیاد با التماس خواستگاری اگ نیومد هم نیومد اما از بس ک خودمون دخترا عاطفی فکر میکنیم